Bloggflytt

Flyttar bloggen HIT. Alla gamla inlägg + ny design ska fixas inom sinom tid.

Sommarklassiker - Digilistan

När jag och Johan satt och åkte bil i söndags ramlade vi över Digilistan - Sommarklassiker i P3. Det var ett specialgjort program med de 30 högst rankade sommarlåtarna i Sverige de senaste 30 åren. En del kände jag igen, vem kan glömma Doktor Bombay, Gyllene tider och Ricky Martin till exempel? :p
Men större delen av listan är för mig helt okänd, och låten som kom 1:a, Erasure - Take A chance On Me, var inte bara helt ny för mig utan också väldigt dålig, men så är det väl kanske med 80'tals musik ^^

De flesta låtarna är länkade i namnet, var bara ett fåtal jag inte hittade.

LISTAN I SIN HELHET
01. ABBA-ESQUE (Take A Chance On Me) – Erasure (1992)

02. ONE MORE REGGAE FOR THE ROAD – Bill Lovelady (1980)
03. A LITTLE LESS CONVERSATION – Elvis Vs. JXL (2002)

04. LICENCE TO KILL – Gladys Knight (1989)

05. I’LL BE MISSING YOU – Puff Daddy & Faith Evans (Feat. 112) (1997)

06. HÄR KOMMER ALLA KÄNSLORNA (PÅ EN OCH SAMMA GÅNG) – Per Gessle (2003)

07. IT’S A SIN – Pet Shop Boys (1987)

08. TOUCH ME (I WANT YOUR BODY) – Samantha Fox (1986)

09. VILL HA DEJ – Freestyle (1981)

10. WHO’S DA MAN – Elias Feat. Frans (2006)

11. CALCUTTA (TAXI TAXI TAXI) – Dr Bombay (1998)

12. FLASHDANCE…WHAT A FEELING – Irene Cara (1983)

13. I PROMISED MYSELF – Nick Kamen (1990)
14. DET VACKRASTE – Cecilia Vennersten (1995)
15. AXEL F – Crazy Frog (2005)

16. MAMBO NO. 5 (A LITTLE BIT OF…) – Lou Bega (1999)

17. SUPERSTITIOUS – Europe (1988)

18. (EVERYTHING I DO) I DO IT FOR YOU – Bryan Adams (1991)

19. MERA MÅL – Markoolio Feat. Arne Hegerfors (2000)

20. WHAT’S UP – 4 Non Blondes (1993)

21. I KISSED A GIRL – Katy Perry (2008)

22. RAP DAS ARMAS – Cidinho & Doca (2009)

23. LA COPA DE LA VIDA – Ricky Martin (1998)

24. I WANNA DANCE WITH SOMEBODY (WHO LOVES ME) – Whitney Houston (1987)

25. (I CAN’T HELP) FALLING IN LOVE WITH YOU – UB40 (1993)

26. SENZA UNA DONNA (WITHOUT A WOMAN) – Zucchero & Paul Young (1991)

27. GYLLENE TIDER E.P. (Gå & Fiska) – Gyllene Tider (1996)

28. I’M YOURS – Jason Mraz (2008)

29. INGEN VILL VETA VAR DU KÖPT DIN TRÖJA – Raymond & Maria (2004)

30. THERE YOU’LL BE – Faith Hill (2001)

tja tja

Hej!

Jag är en sååå engagerad bloggare, tycker ni inte? haha :P nä men jag har faktiskt vart upptagen i flera dagar, dels med midsommarfirande, och sen har jag också haft Johan här så då blir det inte direkt av.

Midsommar firades här hemma hos mig med en drös vänner, kul vare men har inga bilder så ^^

Johan och jag har myst en massa, badat, har haft släktkalas inför min 20:års dag som kommer på torsdag, och en del annat. :D


Idag var vi på marieberg och shoppade lite. Spenderade 320 spänn typ och fick med mig 2 bhar, en skjorta och ett par jeans. Helt ok skörd tycker jag minsann :P

Har förövrigt en nyformaterad dator (:D) med 7, har suttit och fixat tillbaka alla program och drivare så allting fungerar igen, känns bra. Skönt att bli av med all onödig skit också :)


En grej som faktiskt berör er läsare lite granna är att jag håller på och fixar med ett sitebyte. Ska få över bloggen på en .se sajt, men det tar sin lilla tid pga min okunskap. Men jag återkommer när det är klart, kan säga redan nu att sitenamnet inte blir densamma som det är nu :)

/Ciao

24 juni 2010 - Dj Mangoo ft Deadline




Idag är jag en copycat, som säkert alla vet ligger denna låten ute på blogg.se's startsida. Personligen tycker jag om låten (trots att rimmet inte är det bästa xD) , men videon är...well...inte så bra, så den är bortklippt. Vill ni se så  är det youtube som gäller. Förövrigt är Kissie med i denna videon.

Dj Mangoo ft Deadline - Fanta & Rosé



23 juni 2010 - Luke Leighfield


Have You Got Heart - Luke Leighfield


En sjukt awesome låt! Den finns inte på varken spotify eller youtube, så får bli såhär. Superhärlig poplåt som man bara blir glad av! gör anträngningen att klicka på låten, välja rätt sång och lyssna, för tro mig - det är värt det!

Feeling awesome

Fick lite hjälp av min kära pojkvän idag, så fick designen att funka lite bättre. Ska nog ordna till en snyggare header vad det lider, men denna får duga så länge :p


Vad har hänt sen senaste då? Jo minsann. Jag har spenderat min tid sedan igår kväll hos Johan, mycket mat film och ett migränanfall har hunnits med.

har varit ute en sväng med min fina häst också, blir så himla stolt över henne. Trots att hon har lite ont i sitt ben, så kämpar hon på. idag gick vi nästan hela turen i superifn hög form, och DET mina vänner händer inte ofta! Om ni bara visste hur mycket jag har kämpat med denna hästen under åren, både i hantering, ridning och med skador. Så mycket som jag har lärt mig under åren med Lizzy hade jag inte kunnat lära mig med någon annan häst.
Fick henne dessutom att gå över en presenning, fina pållen <3


nothing new

Idag bjuds det på samma underhållning som alla andra dagar. Har legat och solat en timme precis, tänkte äta lite lunch och titta på Lost (om nom), och sen gå ut och fortsätta klippa gräset. Ikväll ska jag smörja rent ännu ett av mina träns (har tagit ett träns + en sadel om dagen sedan i söndags), har bara 2 träns ett martingal och lite smågrejer kvar att fixa, så det är skönt. Blir mycket trevligare och motiverande att smörja om man tar lite i taget tycker jag :)
Sen blir det en promenad för Lizzy ikväll, har ridit i 4 dagar så det blir bra. Igår kändes hon faktiskt helt ok i både skritt och trav, men jag vet ju hur den hästen fungerar också...up and down.

Ska eventuellt åka in och träffa Johan en sväng ikväll, men inget är bestämt. Pratade inte med honom igår, så jag vet inte hur läget ser ut riktigt :p men det märks!


Nu ska jag gå och försöka hitta nåt gott att äta i kylen, wish me luck.

21 juni 2010


Ola - Overdrive

here we go again

Som synes genomförs en liten omstrukturering här i bloggen, skall fixas en ny lite mer personlig header också. Bara jag får min kära pojkvän att lära mig lite om bredd på content, side och mellanrummet däremellan. Har suttit i snart 2 timmar och försökt fixa, men får helt enkelt inte till det :p

suck

Gud vad less jag blir på blogg.se's designer ibland...började igår fundera på varför jag inte hade några besökare sen 3 dagar tillbaka, verkligen INGA fast jag själv vart inne på bloggen också.
Sökte precis på problemet och fann en annan tjej med samma fel, hon hade fått en html kod att klistra in i alla kodmallar för att så att säga "återställa statistikräknaren". Jag klistrade in samma kod, och vips så fungerade det.
Hade väl lyckats radera koden av någon anledning -_-


Anyways, här är den om nån annan skulle råka ut för samma sak;


<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />
skall klistras in ovanför <BODY>

.

Men jag har samma trasor på
och röker samma marlboro





19 juni 2010



Mer sommar än såhär blir det inte. Och bättre blir det inte heller.

Gyllene Tider - Det är över nu

Ego



Hey!
eftersom jag är så awesome så jag inte har någon bild i menyn (fail på designen där, ska fixas vid designbytet) och även är jordens sämsta på att ta egobilder så bjuder jag på denna.

/good

Allmänt tristess råder i mitt hus.
Ska försöka ta mig i kragen och smörja upp mina träns tänkte jag (oh happy day...). Lizzy har förövrigt bitit i ett par utav mina tyglar så dom ser typ 50 år gamla ut...Är redigt sugen på att leta reda på ett gummiträns till hackamoret!


På tal om Lizzy så åkte jag av henne idag, när hon fick ett anfall och vände 180 grader om. Där satt jag i sanden och fattade inte vad som hände typ :p Tog stört lång tid att ta mig upp på henne igen eftersom 1) jag red barbacka, 2) Lizzy är 160 cm/mkh och 3) Det var varmt och massa mygg och broms, och Lizzy är helt stört lättirriterad av sånt. Men till slut kom jag upp och hem. Blev en dusch för pålle efter det :)

Har umgåtts med Anna hela dagen idag, kände tyvärr att jag inte var på mitt bästa humör och nog egentligen skulle ha varit ensam idag men. Så kan det bli.

10 min senare
Wiih pratade precis med finaste Johan. Finns ingen som gör mig så glad som han <3





lizzy igår, väntades ösregn därav täcket och möjligheten att gå in i stallet



18 juni 2010



Shakira ft Freshlyground - Waka Waka (officiell VM-låt)




Hittade denna för ett rätt bra tag sedan, men tror inte jag har lagt ut den så here u go :)


Katy Perry fr Snoop Dog - California Gurls

Mumin. EDIT

Har ändrat i ett gammalt inlägg vid namn "mumin" från december 2009. Har lagt till ett avsnitt (Mumin och delfinen) som det visat sig att jag missat, och ska kolla upp ett till som jag inte är säker på om jag har
'"Snorkens flygande skepp". Har upptäckt att en hel del likasinnade personer hittat detta inlägg och undrat över om jag har dessa eller ej, och svaret är alltså nej. Keep on looking, I'll let you know om jag hittar nåt avsnitt som jag inte redan har :)

Känner du igen dig i det här?

Sitter i Johans säng medan han springer runt som en skållad råtta och betalar biljetter, packar och försöker fixa hemsidor. Upptagen pojkvän javisst :p

Själv funderar jag på vad jag ska pyssla med de kommande 6 dagarna (haha usch vad beroende av honom det låter som att jag är, eller hur? xD). Vet att jag ska träffa Anna en sväng på lördag, och i övrigt blir det nog att knarka klart 2:a LOST säsongen...

Ska hem och ta hem om min pålle också, myshästen <3

15 juni 2010





allmänt jättebra låt. Blir både spotify och youtube idag, för jag är på så gott humör :)




Zackarias - Neon

14 juni 2010

hej känna-igen-sig låt



Miley Cyrus - Can't Be Tamed

Rea på Hööks

Vet ni vad jag vill döda Hööks för att dom alltid rear preciiis när man inte har några pengar? Har haft span på ett superfint träns huur länge som helst, men inte haft lust att lägga 399:- så köpte ett annat typ likadant fast pullarnosgrimma för 199:- nu i våras. Och nu rear dom ut tidigare nämnt träns för 199:-! Gissa en gång om man blir lessen :(

Maybe it's time to give up

Blir så less på att halka bakåt hela tiden. Har gått så himla bra nästan ett år, och nu sa det bara pang igen :(
Tror visserligen att glycosaminet spelat en stor roll i att hon går sämre igen, men ändå.
När är det dags att sluta kämpa och inse att det kanske är dags att ge upp?


Samtidigt vet jag att jag skulle få en ytterst deprimerad häst om hon skulle pensioneras idag...får väl bli avel isf...och jag vill rida! Men inte på en sjuk häst, jag vill ju att hon ska må bra :(

Mycket deprimerande tankar just nu, men jag vet att det kommer ha gett sig imorgon, så det är bara att kämpa på. Har hon håll sig frisk tidigare och klarat att ridas fullt ut så ska vi nog klara det nu med! Min pålle ska då inte pensioneras riktigt än! *pepp

Maybe it's time to give up

Blir så less på att halka bakåt hela tiden. Har gått så himla bra nästan ett år, och nu sa det bara pang igen :(
Tror visserligen att glycosaminet spelat en stor roll i att hon går sämre igen, men ändå.
När är det dags att sluta kämpa och inse att det kanske är dags att ge upp?


Samtidigt vet jag att jag skulle få en ytterst deprimerad häst om hon skulle pensioneras idag...får väl bli avel isf...och jag vill rida! Men inte på en sjuk häst, jag vill ju att hon ska må bra :(

Mycket deprimerande tankar just nu, men jag vet att det kommer ha gett sig imorgon, så det är bara att kämpa på. Har hon håll sig frisk tidigare och klarat att ridas fullt ut så ska vi nog klara det nu med! Min pålle ska då inte pensioneras riktigt än! *pepp

13 juni 2010


Jag har slutat följa Eusovision, och därav missat detta guldkorn. Hittade denna genom P3 igår :)







this

Här sitter jag och tycker allmänt synd om mig själv. Saknar denna dära pojkvännen alldeles för mycket. 10 dagar tills vi ses igen :(

Laddar för att gå ner och käka försenad lunch förövrigt, ska väl försöka komma på nåt fantasifullt att äta...
Har börjar tjuvkolla på andra säsongen av LOST idag, kan inte vänta på att min sega nedladdning blir klar :p

JA! och förresten! Flugtäcket jag köpte igår, nivet det där som jag köpte 145 för 135 var slut? Kan ju säga att 145 satt som en smäck, hade jag köpt mindre hade det varit för litet. Så nu står mina pållar ute i hagen med varsitt täcke och varsin fluhhuva på sig. Sherry ser ut som en rymdalien, haha xD *bild utlovas

Har lite funderingar på att byta bloggdesign igen också...men jag vet inte. Har inte hittat nån riktigt snygg än.
Pratade lite med sagda pojkvän om han inte kunde lära mig lite HTML-kodning, så jag kan fixa själv, men det har inte blivit av än.



Fejk-bloggar

Något jag stör mig ofantligt mycket på är bloggar som är fejk. Dvs personen/personerna som skriver låtsas vara någon annan, och då snackar vi inte Kissie-style utan "hej jag hittar på fritt ur luften alternativt kopierar nån annans idéer."
Jag länkar inte till nedan nämnda bloggar, för jag har inte lust att främja detta lågstadiebeteende. Vill ni läsa så får ni leta reda på dom själva.

Bara idag jag jag ramlat över 2 stycken.
En som handlade om en tjej som "skrev dagbok" om sitt pinsamma liv. Märktes hur tydligt som helst att den var fejk eftersom;
A) Hon hade inte koll på namn på människor/djur hon nämnt i tidigare inlägg.
B) Huvudkaraktären är tagen ur en ungdomsbok.
C) Finns inte en människa i världen som kan råka ut för allt det hon har beskvit i sin blogg.

Den andra påstod sig vara en kändisblogg, som drevs av 2 tjejer som sade sig bo i Hollywood. Lägg då märket till att inga efternamn nämndes, ingen ålder, och språket var en 10-årings ungefär.


Frågan jag ställer mig är; hur kan man tycka det är kul att låtsas vara nån annan än man är?
Vill man hitta på så kan man skriva en bok, inte blogga.

Lite tråkigt är det

Åkte från Johan vid halv 12, och nu dröjer det nästan 2 veckor tills vi ses igen. skittråkigt och deprimerande är det :(


Har suttit och ätit pannkakor nu, och kollat allmänt på nätet. Tänkte mig ut till pållehestarna nu, ska rida en sväng, ev. mocka lite, och prova det nya flugtäcket. Ska se om täcket är värt att behålla eller om jag ska lämna tillbaka det och leta på ett i rätt storlek istället.

Ikväll ska jag in till stan en sväng igen och umgås med Milia och Lisa, bör bli kul då Lisa inte vart i landet på ett halvår ^^






12 juni 2010



Circus - Britney Spears

11 juni 2010


Vet helt ärligt inte om jag har lagt ut denna tidigare, men isf kommer den igen.









What About Now - Daughtry

flugtäcken och projektorer

Eluu !

Sitter och känner mig allmänt awesome hemma hos Johan vid hans dator. Har tom min egen användare på hans dator, och det mina vänner är det inte många som har. *stolt*
Nyss nämna pojkvän sitter och pysslar med en motor till sin projektorduk, dvs en anordning som automatiskt ska hissa upp och ner duken på väggen så den tar mindre plats.

I övrigt har vi suttit och åkt skytteltrafik mellan pojkväns mammas hus, marieberg, aspholmen och pojkväns lägenhet både igår och idag, så man kan inte påstå att min volvo inte får motion iallafall. :p
Var en sväng på Granngården också, och inhandlade ett flugtäcke till pållarna, fanns dock inte stl 135 som mina fröknar behöver, utan chansade och tog 145 så får vi se...en del 145:or är korta och passar 135:or ändå, så vi får väl se...


pojkväns brors katt Müsti får avsluta detta inlägg, förövrigt knäppaste katten jag nånsin träffat på xD





Cool grej


Ramlade över en tjej som är superduktig på att sminka sig som en Avatar. Bör absolut ses!





Pics

Ber om ursäkt i förväg för den usla kvalitén, min kamera ställde om sig utan att jag märkte det och tog korten utan blixt. Men det får gå ändå.







buhu vad tjock hon har blivit igen av betet... :(


bushäst! :D



gräskatt :)











Sötkatt


fina Tusse

Musikspelare i bloggen

Atberopå att gnälla lite.
Nåt av det värsta jag vet när man ramlar in på folks bloggar är att mötas av musik. Skränig musik som man måste leta igenom hela sidan för att kunna stänga av. Helt ärligt, hur schysst är det? och dessutom tycker jag det är lite taskigt att tvinga på folk ens musik. Jag testade faktiskt att ha musik i bloggen ett tag, men tröttnade när man skulle göra om bloggdesignen och varje gång man förhandsgranskade så körde musiken igång...man tenderar att tröttna på musiken som spelas rätt fort då märkte jag...

I SAY NO!

8 juni 2010

Har varit lite dålig med musik ett tag, jag vet. Men här kommer iallafall en härlig happylåt :D




Until You Were Gone - Chipmunk ft Esmée Denters



EDIT;

Glömde ju faktiskt denna, jäkla låt att sätta sig i huvudet på en xD
Är vanligtvis inget storfan av henne men...



Lady Gaga - Alejandro

Slow mode

Usch, idag är en sån där dag när allt verkar gå segt, fel och vara allmänt jobbigt.
Fick veta idag att jag from lördag inte kommer kunna träffa min fina pojkvän på 2 hela veckor, vilket är väldigt tråkigt :( Han ska iväg på massa grejer, bland annat DreamHack. (bara jag som hatar det jävla evanemanget?)


Kom fram till idag att jag nog måste införskaffa ett flugtäcke, samt laga det jag har, för hästarna blir alldeles sönderbitna av knott på bringorna :( Ska bara hitta 300 spänn nånstans först...


bah näej, så kort sagt inte så bra dag hitills.

You people

Alltså jag kan inte hjälpa att tycka det är oerhört roligt med människor som är efter. Trots att jag själv ofta tillhör nyss nämnda grupp så tycker jag det är fruktansvärt kul.
framförallt förnöjer det mig när det gäller musik. Folk som tror sig ha upptäckt "ny" musik som är flera månader gammal är nåt av det roligaste jag vet!

lättroad, ja kanske. Men det gör livet lite roligare - skadeglädje är den enda sanna glädjen! :p

Asså näe

Idag är motivationen low, really low. Har suttit hela dagen (ändå sedan jag lämnade älskling vid bussen) och tittat på LOST. Tänkte mig väl gå ut och mocka till hästarna och pyssla lite med dom, men ja som sagt...ingen motivation.
Får kanske bli en kort promenad med Lizzy så hon iallafall får röra på sig lite granna.

Bah


Vad dagen har att bjuda på idag

Älskar såna här dagar när man vaknar och lägger sig och tittar på random serie det första man gör :)

Idag ska jag olja in möblerna en gång till, äta frukost och sen åka in till stan. Johan och jag ska gå en sväng på medeltidmarknaden i Wadköping är det tänkt, och efter det följer han med mig hem hit :D Tänkte försöka övertala honom att fota mig och hästarna, vad tror ni, kommer jag lyckas? :p

LOST

Idag har jag varit helt sjukt duktig. Har städat ur min garderob efter kläder jag inte använder, och vinterkläder så nu finns det mer plats. Har dessutom genomfört en allmän städning i mitt rum, inte kläder överallt CHECK.
Blev också nyssens klar med inoljning och slipning av våra utemöbler, så förhoppningsvis har jag tjänat en slant på det också.

Ikväll blir det ridning och LOST. Drog ner hela första säsongen igår/inatt så det är bara att börja frossa igen. Följde det precis i början när det började sändas, men någongång i mitten av andra säsongen tröttnade jag. Nu har ju serien haft avslutning, så det kanske blir mer spännande att se nu :)

typ

typ känna sig lite ensam
typ ha lite ångest över nåt jag inte vet vad det är
typ vara hungrig och vilja ha tacos nuuu (skulle ha ätit för en timme sen...)

4 juni 2010



Style - Love Killer

Sjukt bra låt men usel video, därav har jag tagit bort den. :p

Inte haft tid helt enkelt

Så enkelt är det. Tror det står i nåt tidigare inlägg också att jag har vart upptagen med PM seminarie, teater och sthlms tripp igår.

Sitter nu och ska äta frukost, och sen kommer hovslagaren klockan 10. Ska bli skönt att fixa till pållarnas fötter lite igen :)
I övrigt är dagen äckligt oplanerad, vet bara att jag ska rida ikväll nångång...så vi får se.

Typ så

1 juni 2010

ja jag vet att jag har varit värdelös på att lägga upp nya låtar den senaste tiden, men har helt enkelt inte haft någon inspiration.
här kommer iallafall ett par låtar som jag tycker är mysiga, även om dom inte är så nya :)


Donkeyboy - Sometimes




Supreme - Robbie Williams

Mycket att hålla i huvudet just nu

Såhär va, jag är helt sjukt trött i huvudet och ska gå och lägga mig vilken sekund som helst.
Imorgon har jag PM seminarie heeela dagen, och sen på kvällen ska jag och älskling på teater. På torsdag blir det en dagstur till sthlm för att titta på kusin som tar studenten.


Förövrigt kan ju s****an som försöker ställa sig in hos min älskling bara lägga ner. För vet du vad, alla vet att du ligger runt, och ingen vill ha dig. Allra minst min Johan som vet precis hur du är, och dessutom har mig.
känn dig värdelös typ.