Staketbygge och lycka

Ja som rubriken säger så har jag byggt staket idag. Och igår.
Igår fixade jag till framsidan på vinterhagen så brädorna sitter och är hela, samt bytte ut 2 stolp. Idag byggde jag ut sommarhagen lite granna, så pållarna får lite mer att äta.

Såg förövrigt precis att blackboard har börjat fungera igen (för er oinsatta ett typ forum för studenter där det läggs upp kursmaterial och liknande), så jag kan få tag i allas PM till på onsdag. Så nu hinner mamma printa ut alla dokument tills jag ska ha dom :happy:


Lite bilder från idag som faktiskt blev ganska bra för att vara mobilbilder;


gammalt staket



Europark

Åh jag blir så jävla förbannad! Jävla Europark har klantat till sig och parkeringsavgifter som dom drog i april har TYDLIGEN lämnats tillbaka och dragits igen nu, för att det blev nåt fel. SÅ MAN FÖRLORAR TEKNISKT SETT PENGAR 2 GGR!!!!!! RAAAWR VAD ARG JAG BLIR!

Lizzy blir utan glycosamin nu för att dom var tvungna att klanta sig :(

Nothing compares to you?

Tänkte göra en lite random jämförelse mellan orginal resp. covers på låtar.
Ni kan väl slänga in en kommentar om vilken av versionerna ni tycker är bäst :)

Länkar till musiken finns i bilderna;

_____________________________________________________________________________________



SAVE TONIGHT
orginalet av Eagle Eye Cherry (nedan), cover av Emd (ovan)







____________________________________________________________________________________________


WITHOUT YOU
orginal av Mariah Carey (nedan), cover av Timo Räisänen (ovan)





_____________________________________________________________________________________________


VIVA LA VIDA
orginal av Coldplay (nedan), cover av Darin (ovan)







_________________________________________________________________________________________

TIK TOK
orginal av Ke$ha (nedan), cover av Magnus Weideskog (ovan)







Tröttis

Har varit hos Johan heela helgen, mys på det <3, men nu är jag hemma och försöker finna nåt konstruktivt att ägna dagen åt. funderar på att bada hästar och rida lite dressyr, i övrigt är det ganska oplanerat.

28 maj 2010


Oskar Linnros - Från och med Du

Busy day

Är hemma nu efter en halv dag i stallet där Emilia jobbar, Eklunda Stuteri. Väldigt fin anläggning och fina hästar, men känner inte riktigt för att slita ut mig gratis mer, för slita fick jag minsann göra. 30 hästar skulle hämtas, kollas och sen ut igen. Har suttit nu och käkat lunch, något försenat jag vet ^^

Ska ut och rida en sväng på min Lizzy snart, ska bli skönt med ett par välhanterade hästar jämfört med skrotet till avelsston dom hade på gården...en del gick knappt att leda ens :S

aaanyways, ikväll ska jag in till Johan, han svamlade nåt om film med Philip , men vi får väl se :p

Mys

Såna här dagar tycker jag det borde finnas fler av. Superfint väder, inget plugg och allmänt chill.
Sitter i soffan och känner mig allmänt sunkig, men vet ni vad? Det spelar ingen roll!
Ska ta mig en glass och läsa klart boken jag läser för tillfället. Tänkte äta lite luch sen, cykla in till Fjugesta och låna lite böcker på biblioteket samt ta ut pengar, och sen hem. Ska eventuellt tvätta ena bilen senare, och sen tömköra Lizzy ikväll. Och just det, ska snabbkorrigera ett gammalt PM också, så jag får in 4 HP till :D

Awesome dag, vi hörs när vi hörs! :p

awesum

Gissa vem som är klar med PM:et? :3

nu ska jag ut och rida för det har jag längat efter HEEELA DAGEN!

26 maj 2010



Dead by April - Promise Me

gogogo

jag känner mig faktiskt helt sjukt duktig, är nästan klar med undersökningen så det är 'bara' analysen kvar. Tänkte skriva klart undersökningen, äta lunch, kolla till hästarna och sen lägga mig och titta på simpsons i typ en halvtimma, och sen köra klart analysen. Förhoppningsvis hinner jag rida en sväng ikväll - TAGGAD! Lizzy fick stå igår, så det vore skönt att få komma ut en sväng.

Min fina pojkvän ringde för typ en timma sen och skulle kolla så jag var vaken, haha sötnöt! :D jag har varit vaken i 3 timmar, men tanken var ju fin :)


Nej, återgå till planerna kanske!

Miljöskadad

haha kom nyss på mig själv med att kolla upp hur mycket boken jag sitter och slå i kostar xD
men jag tycker faktiskt att den är sjukt intressant, och om inte annat användbar i framtiden. Det är en bok som behandlar hela världens historia från antiken till idag, med andra ord så täcker den typ allt.
410 spänn på bokus...funderar seriöst på att beställa när jag har pengar (typ i höst dvs, men ändå).

jaja, så kan det gå :p

Happy

Såg just att dom har lagt ut Billie the Vision & the Dancers nya album på Spotify, vilket innebär att en låt jag slängde ut här för typ en vecka sen kommer i repris;



awesome remix












Personligen gillar jag 2009 bäst :)

inte sugen helt enkelt

vet inte vad som har hänt med mig, men jag kan sitta och stirra i mina böcker i 3 timmar och ändå inte komma fram till nåt vettigt att skriva i mitt PM.
Har undersökningen och analysen kvar och inlämning är på torsdag klockan 9.  Satsar på att få klart undersökningen imorgon, för jag är verkligen inte sugen på att komplettera i sommar...särskilt inte när jag har godkänt på alla annat. (har ett PM som ska kompletteras, men jag fattar inte vad han vill så ska dra dit imorgon)

AAnyways,  för att byta ämne till något kanske lite mer intressant. Har pratat lite med pojkvän idag, dock inte om det som nämndes tidigare, men saker och ting känns ändå bättre. Jag vet ju själv att jag är expert på att stressa upp mig över saker, och får sitta och intala mig att det faktiskt inte är nåt att vara nervös över. Men nu känns det bättre, och trots allt så älskar jag min Johan <3


Pållarna var ledsna och besvikna på mig förut för att dom fick stå inne. Dom stod och laddade i boxen/gången för att få gå ut, och sen konstaterar matte att det ska regna hela natten så det är inte värt det. Du kan ju gissa en gång om framförallt Sherry blev besviken :p


Nu ska jag läsa klart i min bok, läser om Glassjön av Maeve Binchy (omg jag älskar hennes böcker btw. eller ja, alla böcker som utspelar sig på Irland faktiskt) :love:

Relationships

Hemska funderingar i mitt huvud,
jag har börjat undra om det verkligen är värt det, om det inte finns för mycket historia och problem att hantera.

Jag menar, hur kul är det att få höra att ens respektive hellre skulle välja sitt ex än mig om det skulle uppkomma en situation?


Men samtidigt, samtidigt finns det en liten (eller ganska stor faktiskt) del i mig som kämpar och säger JO FÖR FAN DET ÄR SÅ JÄVLA VÄRT DET! För jag vet att jag är långt ifrån perfekt, och då måste ju andra människor ha rätten att inte vara perfekta heller. Och jag vet att jag trots allt har världens bästa kille, trots alla problem och all historia han har i sitt bagage.

23 maj 2010

låten är gammal, härlig och passar mitt humör alldeles utmärkt idag.



the Sounds- Queen of Apology


Down

Ja, jag var som sagt iväg på kalas med pojkvän idag, trevligt värre.

tycker dock inte om att få kallduschar som den jag fick idag. Hatar när man tror att saker är på ett sätt, så visar det sig vara helt tvärtom.

Aaanyways, har varit typ sämst på att plugga idag, först la jag ut ett par jeans på tradera, sen försökte jag göra kakor som blev fail, och sen har jag varit borta tills nu.
Tänkte gå ut och mata pållarna och sen gå och lägga mig faktiskt, så blir det nya tag imorgon med pluggandet.

Slitet hår

Fattar inte vad som hänt med mitt hår den senaste tiden :S Det är som att jag aldrig använt balsam i hela mitt liv, och slutat borsta det typ :( tunt och flygigt är det. Får försöka ta mig tid idag att göra en inpackning så kanske det blir bättre *hoppas*

minsann

blir faktiskt lite irriterad när folk säger att dom ska höra av sig, men sen inte gör det.


tänkte ta en macka och lite o'boy :love: och sätta mig och titta lite på Simpsons, och sen dra mig mot sängen. Har fått en del pluggande gjort, och imorgon kör vi gärnet fram till klockan halv 2, för då ska jag in till stan för pojkväns-brors-flickvän fyller år :)


Riktig piggelinhäst jag hade idag förresten, så fort jag böjde mig fram för att slå mygg så drog hon i väg i trav. Skiiitkul när man sitter utan sadel xD


Hörs imorgon!

otaggaaad

fy sjutton vad jag inte är sugen på att sitta och läsa om kinas förbaskade historia. Har iallafall kommit så långt som att sortera ut vilka böcker som är värda att titta i samt skrivit litteraturlista och arrangerat dokumentet.
Tänkte mig äta lite mat nu, och ta ett ryck till sen innan stallet.

Ikväll ska jag ut och rida barbacka en sväng i skogen, och sen funderar jag på att duscha hästarna om det inte är för kallt. time will tell.

Ny dator

det är så hemsk när man kärar ner sig i en pryl som man verkligen inte har råd med. Jag har den senaste tiden fått span på en dator som är to die for. HÄR kan ni se vad jag snackar om. Jag menar, hur coolt är det inte med till exempel en röd dator?  Me like.

Goes PM-skrivande (igen)

Ja nu kör vi igen. Sista PM:et för terminen ska skrivas, inlämning på torsdag morgon. GOGOGO.
Men först frukost! :D

pållarna mina

Äsch då, kör in detta inlägget nu medan jag kommer ihåg det. Enjoy people!


____________________________________________________________________________________________

Ja jag har som sagt 2 hästar i mitt stall, 2 galna gamla tanter som varken vet sin egen ålder eller hur stora dom egentligen är, vilket ofta leder till krossade tår, trasiga staket, sår på hästben ja ni fattar :p

Till att börja med så har vi Lizzy, min underbara flicka som jag ofta kallar ponny men som egentligen är 162 cm över manken (rättså stor alltså), ett svenskt halvblod av den kompakta dressyrmodellen.
Lizzy blir 19 i år, och börjar alltså bli en gammal tant. Jag har haft henne i snart 4 år, och jag kan säga att det märks inte i den hästen att hon är gammal. Hon beter sig som en nyinriden 5åring och springer och slår med nosen, är "rädd" för allting, och allmänt busig. Jag har haft en hel del problem med henne tidigare, för hon har ett sjujävla humör (sto + fux, kan det bli bättre liksom? xD), och testar konstant alla som hanterar henne. Hon har dock blivit mycket bättre på senare tid, vilket jag tror beror på att vi har masserar upp henne i kroppen, raspat till hennes tänder och även att vi behandlar hennes knä regelbundet. Historien om Lizzys knä kan vi ta en annan gång, för det är en låååång story!
Lizzy är tänkt som dressyrhäst, men det är lite si och så med det eftersom matte vill en sak och Lizzy en annan. Men vi kämpar på, målet är att börja rida för instruktör till hösten och sen ev komma ut på nån lokaldressyr. Men allt hänger på att hennes knä håller så vi får se :)









Och sen har vi Sherry. Damp prinsessan. Sherry är fruktansvärt söt, och fruktansvärt nervös. Hon är min sällskapshäst, och det finaste som går på 4 ben inom x-antal mils radie. Sherry är ett toppstammat varmblod efter Nevele Pride (us) (sök på google så får ni se), som har gått som avelssto i många herrans år tills hon 2007 plötsligt inte tog sig vid betäckning länge, och då fick jag henne. Sherry är förövrigt 21 år, men precis lika omedveten om sin ålder som Lizzy :p





21 maj 2010



Joshua Radin - I'd Rather Be With You

Riktig mysmusik :)

"Man vet ju aldrig när det ska regna i det här jävla landet"

Idag har inte inte blivit mycket bloggande av, men som jag sagt förut; bloggande ska ju faktiskt vara kul så jag skriver när jag känner att jag har lust och tid :)

Jag har blivit oerhört bortskämd med att vakna i pojkväns varma famn (dock har vi ramlat tillbaka in i den dåliga vanan att gå upp klockan 12), och idag har vi spenderat nästan hela dagen med att ligga i sängen och titta på Arkiv X. My gosh I love that guy <3

Har inte gjort så mycket mer idag förutom att ge mig ut och rida. Och såklart börjar det ÖSREGNA när jag kommit 100 meter från gården. Och regna gjorde det minsann i en timma, himlen öppnade sig under hela ridturen, och såklart slutade det regna när vi kom hem -_-
Piggelinponny var Lizzy idag, skönt att hon är sitt gamla vanliga jag igen, min starka envisa räddhäst.
Red ändå på hackamoret idag, men det gjorde ingen skillnad varken till eller från. Är nog som mamma tror att Lizzy trivs bättre när det är lite kallare ute, hon blir så jäkla seg när det är varmt ute (ni kan ju gissa om det är kul med en sån häst på sommaren...).

Kom förövrigt på att jag nog inte har presenterat mina hästar här i bloggen, kanske får bli ett inlägg om det senare/imorgon.

Slänger in dagens låt senare också!

Sötis



Bara för att jag sitter vid Johans dator och har tråkigt. Hittade denna helt sjukt söta bilden från studenten förra året. (är dock inte jag som är fotografen men :p)

20 maj 2010



Bob ft Hayley Williams - Airplanes




Helt sjukt bra låt!

Vad morgondagen kommer att bjuda på

Ska dra mig mot sängen nu tänkte jag, för imorgon blir det upp klockan 7, ut och rida en sväng för att sedan dra in till universitet till klockan 10. Sen blir det seminarie i 2 timmar, PM-koll efter det, och sen förhoppningsvis en dygnsvisit hos pojkvän. Men vi får se om det sista, vi har båda en hel del plugg att klara av så :p

Pic




SurLizzy <3


Förövrigt är luvan hon har på sig helt sjukt bra. (Bry er inte om att den är trasig för det har inget med luvan i sig att göra utan det är Lizzy som inte har vett att vara försiktig med huvudet när hon har på sig den. Sherrys är hel och dom är köpta vid samma tillfälle.)
Anyways, den är gjord i lycra som smiter åt runt nos och nacke så man slipper krånglet med kardborreknäppning som bara lossar, och i finmaskigt nät, nästan tygaktigt runt ögon och öron. Hitills det bästa jag testat i flugskyddsväg, alla andra tenderar öronen att gå sönder på, men inte i denna.
69:- på Börjes Tingsryd

Atberopå

Kom på idag att jag är bortglömd.

19 maj 2010



Billie the Visions & the Dancers - Anywhere But There


så nytt så den inte finns varken i Spotify eller Youtube. Ni får nöja er med mySpace, räcker faktiskt alldeles utmärkt :)

Onsdag

Väldigt fint väder idag måste jag säga! :D Gillar när det blåser lite samtidigt som det är sol, man måste ju tänka på dom stackars djuren nu när flugor och knott börjar komma.

Idag ska jag plugga. Hela dagen. Gud så kul. Hahah närå skämt åsido, jag ska faktiskt in till stan (örebro) en sväng vid lunch och umgås lite med Johan. Vi ska hämta ut teaterbiljetter bland annat. Tänkte dessutom hämta ut mina rättade tentor.

Så ciao!

Bilder













Nemen vad är detta egentligen?

Jag har tyvärr en ganska värdelös talang, nämligen att känna på mig när par är påväg att göra slut.
Nu har det börjat ännu en period med brutna förhållanden och det tycker jag är väldigt tråkigt. Har upptäckt att det ungefär 5 ggr om året dyker upp såna här perioder, men det är väl så livet är antar jag.


Dagens låt är en awesome jättegammal låt som man bara blir superglad och lycklig av :)
Lovar nästan att ni känner igen den, fast man inte har vetat vem som är artisten.





Des'ree - Life

ny design

Testar att byta design en sväng, får se om jag nöjer mig annars byts det tillbaka.

18 maj 2010




Keane ft K'NAAN - Stop For A Minute



Keane ft K'NAAN - Looking Back



Det här är "känna-igen-sig" musik för mig.

Sux

Jag suger minsann på att uppdatera här med inlägg som faktiskt innehåller nåt vettigt :p
Men aaanyways, idag känns mitt humör lite bättre än tidigare. Måste sluta tänka så mycket hela tiden så blir det bra :)
Idag ska jag sitta och läsa heeela dagen, kul det låter va?


Tänkte väl försöka ut och rida i skogen också, kompensera upp lite för det usla ridpasset igår. Förövrigt har Lizzys dressyrsadel börjat passa henne igen! Så nu kan jag börja rida ordentligt, och då kanske allroundsadeln passar också så småningom :D



YEEEEEESSSS!!!






YYYEEEESSS!

Jag skulle vilja bli mig själv igen om det är okej?

Nej nu börjar jag fanimej få nog. Är så stressad och orolig över mina ickerättade tentor så jag har gått runt med ont i magen i 1 månad, är arg på precis allt och känner mig verkligen inte som mig själv.
Allt lättade och försvann när jag var hos min älskade älskade pojkvän igår, men så fort jag började fundera på något som är obehagligt för mig så drar hela karusellen igång igen...

16 maj 2010

Oldie


15 maj 2010




Promise Me - Dead by April

Andas var det ja

Neeej jag tycker verkligen inte om när Johan är ute och festar. Ångesten har legat i bakgrunden hela dagen, men nu poppade den upp ordentligt...känns verkligen inte bra.
Nej nu ska jag ta och gå och lägga mig, så blir det morgon snart.

Bäst i världen

Har nu tvättat och städat klart volvon, och ska väl ta och putsa fönstrena också kanske.

Ska sen ut med min bästaste Lizzyhäst och rida i skogen, ska ta vägen om Gruvkällan för den har vi inte tagit på ett bra tag - blir mys. En kvällstur med pålle är bättre än vilken fest som helst :)

Ångest

Usch usch usch, börjar få en välbekant ångest som alltid poppar upp när min älskling ska ut och festa...tycker verkligen inte om alkohol och människor som konsumerat alkohol.

anyways, förutom att läsa klart Metro 2033 (se tidigare inlägg) har jag varit ute och pysslat lite med pållarna idag. Tog täckena från dom och gav dom lite havre, plus att jag har lagat Lizzys flughuva. Får väl se hur länge den håller...
Nu ska jag ner och äta lite och ta mig i kragen och lägga mig i hammocken för att läsa lite kurslitteratur inför veckan som kommer.



Metro 2033




Började läsa denna boken på inrådan av min pojkvän som spelat spelet baserat på boken.

Boken utspelar sig alltså i Ryssland år 2033, närmare bestämt i Metron under Moskva (tunnelbanesystemet alltså), dit alla människor flytt för att komma undan en giftig gas och bombning som skett ovan jord. Till följd av gasen har djuren och människorna som blivit kvar ovan jord muterats till nya farliga raser som gör att människorna inte kan ta sig upp ovan jord utan att riskera sina liv.
I metron har man skapat sig nya små samhällen, som alla styrs på olika sätt av olika religioner, politiska ideologier eller genom handel. Men nere i de outforskade stationerna i Metron finns faror och dessa faror är något som vår huvudperson Atriom blir i allra högsta grad medveten om när han ger sig ut i de mörka tunnlarna för att utföra ett uppdrag en mystisk främling gett honom...



Mycket läsvärd om du tycker om att bli lite uppskrämd, dock blev jag personligen lite besviken på slutet.

Radera sitt förflutna?

Har suttit en stund nu och tittat igenom en fd bekants blogg, en hel del gamla minnen som jag gärna skulle vara utan men som ändå gjort mig till den jag är antar jag.
Fasen varför ska man alltid göra så mycket misstag och dumma saker? Jag har dessutom en tendens att göra och säga och tänka efteråt, vilket brukar kunna sätta mig i en hel del obekväma och onödiga situationer.
Har dock blivit lite bättre på att tänka efter innan, men nu är det istället så att jag bara tänker och inte säger...haha man kan väl aldrig få riktigt som man vill antar jag.

Trots otrevliga minnen så tror jag ändå att det är bra att ta sig en stund ibland och fundera. Varför gjorde jag som jag gjorde då och vad har jag lärt mig av det?
Jag vet att det jag gjorde då, för ca 3 år sedan, inte alls var schysst och inte är nåt jag skulle göra idag, men på den tiden hade jag mina orsaker även om dom inte rättfärdigar.
Å andra sidan var personen jag behandlade illa inte särskilt schysst tillbaka. Och där har man ju en aspekt till, är det okej att hämnas på någon som varit elak mot en? Blir man inte bara ännu mer uppretad och ledsen av det?
Ja jag vet inte, vi människor brukar som sagt ha en tendens att handla först och ta konsekvenserna efter.

Riktigt jävla förbannad

Är jag.
Jävla handledare som inte kan rätta saker i tid!! Och ändra kompletterade betyg verkar hon inte heller kunna fast det är hennes jobb.

FAN SKÄRP DIG MÄNNISKA!


GLAD!!

SÅHÄR GLAD BLEV JAG NYSS NÄR JAG SÅG ATT VÄRLDENS BÄSTA KEANE HAR SLÄPPT NYTT ALBUM!!



Night Train - Keane (album)




Snyggos

Smink tutorials

Jag som är helt obegåvad när det gäller att sminka mig själv har hittat en ny obesession.
Videotutorials som olika tjejer gör med sminkningar.

Kan ju köra några som jag hittat senaste tiden;








Gillar färgerna i denna, men ögonfransarna kanske är liiiite för mycket :p



Avatar

Hitills idag har jag hunnit med att ha ute massören till Lizzy (finally!) och kört laser på henne, så det blir vila för Lizzys del idag så börjar vi skritta imorgon igen :)

Har suttit i nästan 3 timmar och tittat på Avatar nu, måste säga att det faktiskt är en sjukt bra film.
Skulle ju inte direkt vara fel att bo på ett sånt ställe :)


som vanligt är källan länkad i bilden.


Ikväll blir det att mocka till hästarna, för hade tänkt att dom skulle få stå inne inatt faktiskt. Ska iväg och köpa lite grejer på ICA, och försöka plugga en stund också täntke jag :)

Dagens musik

Till att börja med måste jag bara fråga; är det bara jag som känner igen denna låten? Tycker det känns som en copycat av något som redan finns...typ exakt med melodin och texten? Men allting låter ju å andra sidan mer eller mindre likadant inom schlager.







Låten för idag får bli ett nyförvärv som jag ramlade över så sent som idag;

the Pipettes - Pull Shapes



Håller tummarna

Har tagit en chans och släppt ut hästarna i natt, fast det ska regna...har inget hö kvar och då det är supersvårt att få tag i hö nu på våren så fick det bli ett försök...det dumma är att hästarna fryser så fort det regnar lite, så det är därför jag sitter och är nervös.

Har haft ett jäkla flyt idag förövrigt! Gratis parkering på universitet, plus att en killa var snäll och gav mig sin parkeringsbiljett i stan :D *tackar okänd man*
Har dessutom varit och bokat biljetter till mig och älskling, 2:a Juni ska vi se Markurells i Wadköping som spelas utomhus här i stan.

Har blivit en del städning idag också, slängde en hel del pinaler som inte används längre, och har flyttat om lite så man kan röra sig på golvet. Förut snubblade man över glas, skor, kläder, överkast, böcker ja listan kan göras oändlig.

Tänkte slänga in ett musikinlägg också innan jag går och lägger mig! :)

11 maj 2010

På tal om tidigare nämnd pojkvän.








seg i huvudet

*ger snart upp pluggandet för idag*
/har inte kommit nånstans

Massören till Lizzy kommer förövrigt på torsdag, så får vi hoppas att hennes knä blir bättre efter det!






Har pratat en del med pojkvän senaste tiden om framtidsplaner och så, måste bara säga att det känns väldigt mysigt :) Vi har tidigare inte direkt varit paret som gör upp planer om framtiden, så det värmer i magen och gör mig glad.


Helt sjukt dålig update

ja jag vet att jag har varit helt sjukt dålig på att uppdatera i helgen, blir ju lite så att man uppdaterar när man har lust och jag har inte alls haf lust nu i veckan. har haft pojkvän här hela helgen vilket iof är mysigt, men har varit på helt cp humör hela helgen, gått och irriterat mig på både pojkvän, familj och hästar :S
Får hoppas det har blivit bättre nu iaf. Ska ev in till sagda man ikväll och sova hos honom, får kanske kompensera honom lite för mitt dumma beteende i helgen.

Tänkte försöka tömköra Lizzy lite också innan jag åker, fick med mig pojkvän ut på Sherry igår så båda pållarna fick gå rätt ordentligt då. Tyckte Lizzy kändes helt OK i benet, men vi får väl se idag.



Nej om man skulle återgå till att läsa om politisk historia kanske? :/

hjälp!

befinner mig lite i valet och kvalet här. Har köpt ett par nya skor i helgen, är dock inte riktigt säker på om dom passar mig...främst den långa tån jag har lite kval angående.

Åsikter jatack? :)












Ber om ursäkt för de oerhört fula bilderna, men mest för att ni läsare ska få ett hum :)




Dagen som gått

Nu får jag väl be om ursäkt antar jag för att jag inte skrev något igår, men det blev helt enkelt inte av.
Sitter och äter äckelfil nu för flingorna var slut :( Idag blir det en väldigt lugn dag, ska bara hinna med stallet och sen in till stan och kika lite efter skor och ta med mig pojkvän hem :)

Igår var jag på skräckseminariet ( hu hu) som visade sig inte vara så illa. Så länge man sa nåt där man kunde, så slapp man bli kordförhörd :D
I övrigt så pysslade jag bara lite med pållarna igår, tog in halm osv.



Nu ska jag sätta mig och kika lite efter skor och se om jag hittar nåt fint :)

Funderingar

Till att börja med så tänkte jag upplysa er läsare om att det pågår ett litet mysterium i mitt huvud.


De tre inringade är okända besökare idag.
Har jag blivit populär helt plötsligt, eller har jag skaffat mig en stalker? xD
Till saken hör att jag inte laddat upp någon bild sedan i måndags...
Jaja anyways, helt irrelevanta funderingar egentligen.


______________________________________________________________________________________


Har gått och funderat en hel del idag, varför vet jag inte, tenderar bara att bli så med jämna mellanrum.
Innan jag träffade min förra pojkvän så hade jag inte funderat närmare på vem jag är, och vad jag vill med mitt liv. Jag tog dagarna som dom kom, hade väl kommit fram till att jag har ett sjujäkla humör men det var ungefär det också.
Trots att jag såhär i efterhand kan konstatera att mitt och min dåvarande pojkväns förhållande inte var särskilt hälsosamt för nån av oss, så lärde jag mig faktiskt en hel del om mig själv. Jag kom fram till att jag inte bara har ett sjujäkla humör, jag är också oerhört konflikträdd, svartsjuk och tänker väldigt mycket. Jag tänkte på allt mellan himmel och jord, både drömmar och saker jag är rädd för. Varför vet jag inte, dock vet jag att mina tankar är något jag måste börja lära mig styra för att inte sabba upp omgivningen och min egen situation. För just nu trivs jag oerhört bra med mig själv och mitt liv, självklart skulle jag vilja ex ha min häst 100% frisk, men ja...man kan inte få allt här i livet.

Nu ska jag gå och lägga mig och hålla tummarna för att min hals ska kännas bättre imorgon.

Saknar

nej nu förstår jag verkligen inte var JOhan gör i stan! varför är han inte här för? :(
waaa saknar honom


Trött på att plugga

Börjar känna att det ska bli skönt med lite sommarlov snart. Har ju varit så slö så jag inte skaffat mig nåt sommarjobb, men brukar kunna flyta med rätt bra ändå :p Ska pyssla lite här hemma så jag tjänar några hundralappar, plus att jag fyller 20 i början av juli så det bör förhoppningsvis flyta på rätt bra :)
Bara lite mindre än en månad kvar nu...håll tummarna för att jag har klarat mina tentor också så jag slipper sitta och skriva om dom igen!

SKa ta en paus i pluggandet nu och äta lite, hittade köttbullar (hemmagjorda!) i kylskåpet och håller på att koka potatis nu, mumma! :D

There's a place downtown where the freaks all come around



Take It Off - Ke$ha



Vet förövrigt inte riktigt vad jag tycker om nya Spotify. Antar att det känns lite kul att ens fb kontakter kan se ens musik, men samtidigt känns det lite som att dom försöker ta i från tårna för att få det att bli en allmän musikspelare...jag menar, vem vill egentligen se till att all ens musik blir onlinebunden? xD

Gonatt folket

Nu skiter jag i seminariefrågorna för idag. Vi tar nya tag imorgon!

Har förövrigt kapat Lizzys svans typ en dec idag för jag tyckte den började bli lite för lång, och Sherry har ÄNTLIGEN börjar släppa vinterpälsen - halleluja!


/Peace

Del 3 POTATISMOS!


Tryck på bilden för länk


Det absolut äckligaste jag vet (och som folk tycker är jättekonstigt att jag inte tycker om av någon anledning?) är potatismos.
Det har ingen smak, går inte att tugga och har superkonstig konsistens. Nejtack säger jag bara.

Fölis

har kommit fram till att jag nog till och från har ett rätt tråkigt liv, iallafall enligt vad som dyker upp här i bloggen xD

Anyways, har läst ungefär hälften av allt jag ska läsa till seminariet på torsdag, ska ta och kika lite på seminariefrågorna nu tänkte jag.

Lollos (pojkväns mamma) pålle fick förövrigt sin fölis idag, så jag och pojkvän ska dit nu i helgen och titta på underverket :D

Snart 25 % klart

har snart läst 1/4 av allt det som ska läsas till torsdag. har gett mig fan på att hinna med minst hälften under dagen :p
Ska nu ta och gå ner och kolla ifall hästarna är ute, och ev släppa ut dom samt äta frukost.

Omvänd psykologi

Kan ju säga att om det är någon som vet hur han ska få mig att bli motiverad så är det faen min kära pojkvän. Han har suttit och skällt på mig och använt omvänd psykologi för att jag ska bli förbannad och ta tag i pluggandet, så nu jävlar!
Ska gå upp klockan 7 imorgon och sätta mig och läsa till 9, paus för frukost och sen 2 timmar till. PUSHPUSHPUSH!


MongoLizzy fattar ju förövrigt inte att hon har ont i sina ben, utan struttar runt som vanligt i trav och tycker livetär underbart...hoppas verkligen massörens hästar behagar föla snart så hon kan komma hit och köra laser...


Nu ska jag gå och lägga mig utan min pojkvän, men med en klängig kissemiss som sällskap istället. Gonatt!

del 2 Tonfisk


Klicka på bilden för källsida



Luktar äckligt, smakar äckligt och ser dessutom äckligt ut. Behöver jag säga nåt mer?

3 maj




Idag tar jag en random låt från en av mina spelningslistor.
Enjoy!

Your love is my drug

Häromdagen åkte Kajsahunden hem till sin matte, och hur jobbigt det än är med en vovve så saknar jag faktiskt henne.



Snutthund <3


Ska väl ta mig i kragen och börja plugga igen tänkte jag, har ju haft en VÄÄÄLDIGT skön paus nu i 5 dagar. Bah usch.


Helt slut

Är helt slut i kroppen, har varit ute och pysslat HELA dagen.
På förmiddagen var jag ute och red med båda hästarna, plus mockning osv.
Nu på eftermiddagen har jag tvättat farmors bil (med varierat resultat) och fixat med hästarnas hagar. Ska be pappa slå ner stolpen runt hagarna, för jag är för svag :p

Ska nu ta en dusch samt sitter och väntar på att min kära pojkvän ska höra av sig så jag kan åka in till honom :)

1 maj 2010

Får bli ännu en Ke$ha låt idag för som sagt, hon är awesome!







Igår och idag

haha känner att det blir många inlägg på en gång här nu, men så blir det ibland!

Igår var pojkvän och jag hos Alex och umgicks, åt mat osv. Tyvärr tror jag att vi kanske hade haft det roligare om det bara varit jag och pojkvän, för det blir ju ofrånkomligen lite femte-hjulet-under-vagnen känsla...
Idag har vi bara myst en massa, tittat på Arkiv X och ätit glass :3
Förutom det var jag ute med Lizzypållan förut, så jäkla pigg och dampig av blåsten och en älg...ibland känner man sig lika liten som man är kan jag säga!

Ska tillbaka in till stan imorgon och sova hos pojkvän, för på måndag börjar allvaret i delkurs 4, och läraren är tydligen stenhård så vi får se hur mycket fritid det blir den kommande månaden...
Förutom det ska jag imorgon gå runt och slå ner stolp runt alla hagar (3 st) och fixa till vinterhagen lite som börjar se väldigt skabbig ut...



Ciao!

del 1 Kaffe

ja jag sa ju att det skulle komma en ny kategori, och här är den. Vad du aldrig hittar i mitt kylskåp.

Jag är (som de människor som faktiskt känner mig i verkliga livet vet) en oerhört kräsen människa när det gäller mat, och dryck och allt däremellan. Tänkte i den här kategorin rada upp allt det som jag faktiskt inte äter, så f*cking enjoy people!


__________________________________________________________________________________________





KÄLLA




Och i del 1 står kaffe på tur!
Kaffe i alla dess former. Flytande, i glass, i klubbor ja u name it, så vidrigt så det är ju verkligen inte av denna världen.
Best och starkt smakar det, och varför bemöda sig om att häva i socker och mjölk när det faktiskt är ett beroende du startar iochmed att börja dricka kaffe?
Förutom den mycket viktiga anledningen att det är äckligt så är det faktiskt farligt för tänderna att dricka kaffe, ju med saker du har i (socker, mjölk osv) desto mer sliter det på emaljen på tänderna. Ska man prompt dricka ska man göra det svart och med sugrör.

Det enda positiva jag kan komma på är faktiskt att det luktar väldigt gott. Kan sitta och lukta i pojkväns kaffemugg hur länge som helst, men när det kommer till att dricka det...BIG NO NO!

the studio

nej alltså nu måste jag faktiskt få gnälla av mig lite här.
Tycker konceptet "the Studio" är fruktansvärt patetiskt. Visst att medelsvenssons kan tycka det är kul att få vara modell för en dag, vem skulle inte tycka det liksom? ^^
Men när det går så långt som att i stort sett alla ens vänner varit där, hur kul är det då?
(plus att hur kul är det egentligen med en spegelbild som vem som helst kan göra hemma på köksbordet? xD)



[lägger inte in någon bild, då de enda jag hittat är privatpersoners och det känns faktiskt lite elakt att specifik-peka ut någon helt okänd och oskyldig människa]

Trevlig överraskning

Känns trevligt att folk tittar in här även de dagar jag inte skrivit nåt, det gillar vi!
Tänkte bara skriva nåt kort typ "hej jag lever" för ska ut i stallet och pyssla ett par timmar. Planen är i vilket fall att jag ska skriva ett längre inlägg senare, plus att jag tänkte skapa en ny kategori
"Vad ni inte hittar i mitt kylskåp".
Låter väl intressant, eller hur? :p