skitdag

Jag mår inte bra när det är såhär varmt, tycker verkligen inte om det. Massa krångel med bussen hem idag, + värme = inte så glad Hanna.

Nu har vi iallafall käkat, jag har matlåda tills imorgon, jag har hunnit duscha och vi har tvättat all tvätt som fanns. Snart ska jag gå och lägga mig men det kanske blir ett förhäxad avsnitt först!

fyi så hatar jag broms. Lyckades leta fram lite halm så pållarna har en box att gå in i nu iallafall när det är så mycket flugfän.

trött

råkade visst söka ett jobb såhär sista kvällen innan ansökningstiden går ut. Känns crap men man kan ju hoppas på en intervju iallafall.

tävla inte, läs inte, rösta inte.

nu tänker jag hänga ut en blogg. Tjejen som driver den skapar påhittade tävlingar för att få läsare och röster i Miss World omröstningen (som hon förövrigt ALDRIG kommer gå vidare till i verkligheten) men tar sedan bort dom när tillräckligt många röstat och börjat följa hennes blogg. Idag dissar jag:

MODELLINGLOVE.SE

midsommar

hej och hå, har blivit dåligt med inlägg nu ett tag igen. Skyller på att jag har jobbar som en galning och inte hunnit varken äta eller sova under veckan. Blir likadant fr.o.m imorgon, ska köra heltid i 7 dagar i sträck nämligen. Har hyrt in mig hos mamma och pappa några nätter nästa vecka för att hinna med hästarna lite också.

På tal om hästar, igår var jag ute en sväng och pysslade lite med dom, (Lizzy har fått två vilodagar i sträck pga att jag inte haft ork/tid/lust att rida)  dom blev bara borstade båda två och så badade jag Lizzys svans, hon har börjat få knott i svansen igen som kliar som sjutton :/

Ska ta och åka och hämta ut mitt gröna schabrak på Till Häst snart också, dom ringde i veckan och sa att det hade kommit :D

nej nu ska jag ta och titta på ett simpsons-avsnitt till och sen åka ut till pållarna mina.

om jag hade pengar...










Gjorde en liten snabb lista i huvudet över saker jag skulle vilja ha. Detta är den realistiska listan över saker jag har råd med (och behov av). Ridbyxorna och strumporna står högst på listan just nu, jag har ju flera träns så har inget desperat behov av ett till, men skulle vilja ha ett remontträns för det är enda sorten jag inte har nu :) Bettet är mest en villha grej, har ett redan men ska man skaffa ett till träns kan det vara skönt att inte behöva flytta bett emellan hela tiden.

Utöver detta så är min stora önskning ett par ridstövlar, ett par snygga dressyrstövlar. Men det är så dyrt så det får nog förbli en dröm :p Skulle vilja utöka min garderob med lite snygga tröjor och jackor också. Men som sagt, vore man gjord av pengar så ...

världens finaste



Gammal bild på min snöfux :)

hard work work

Jobbade 10-17 idag, kunde ha räckt med att jobba till 16 idag såhär i efterhand. Crap day.

Var en sväng till stallet sen också, duschade hästar, gjorde rent badkar och red en sväng barbacka på Lizzy i skogen. Kan upplysa alla hästägare som ev. inte visste det redan - bromsen har kommit nu.

förövrigt har jag ont i min ena axel efter att ha suttit och viftat bort flugor hela ridturen, och tänker gå och lägga mig nu. Imorgon ska vi fira min bror som fyller 18 och äta middag med Johans familj :)

oväntat

Idag är jag ledig. Har jobbat 6 dagar i sträck nu, så är lite desorienterad över att inte behöva gå upp tidigt för att åka till jobbet eller stallet - men ska jobba heldag imorgon så är bäst att njuta medan man kan! Hela dagen igår satt jag och gjorde admin, och helt plötsligt var klockan 8 och jag slutade. Tycker det är kul med avbrott ibland från samtalen och göra lite admin faktiskt :)
Idag är jag och Fela hemma, ska städa lite i lägenheten, söka ett par jobb och ligga i soffan och titta på Glee. Blir awesome :)


missed

Missade ett par grejer när jag skrev igår.
För några veckor sedan gick rören sönder hemma hos mamma och pappa så dom fick sätta in nya. Med nya rör kom också en ny kran i stallet, vilket innebar att jag kunde sätta in en vattenslang och duscha hästarna vid stallet och fylla på vattenkaret utan att behöva bära hinkar - riktigt skönt! Var verkligen på tiden efter 5 år som hästägare xD

Förövrigt så är jag helt nerkärad i Glee. Love it.

kanelmackor

Idag har jag;
varit på jobbet: gick sådär
ridit en sväng på Lizzy: gick bra

Nu ska jag äta kanelmackor och kanske duscha för jag luktar häst och svett.

det går bra nu kompis, det går bra nu...

Både positiva och negativa nyheter har jag idag.

Börjar med dom positiva, igår träffade jag mina gamla högstadiekompisar, och det var såklart kul! Känns inte som om det har gått en dag sedan vi slutade nian, trots att det är fem år sedan.
Skrev inte det i förra inlägget, men i förrgår red jag en sväng på båda pållarna och Lizzys ben känns bra igen! Ska ut en kortis barbacka i skritt ikväll igen tänkte jag för att vara säker, men om hon känns ok även idag så ska jag börja rida igång henne i helgen igen :)

Och så till de tråkiga nyheterna, Johans bror Philip ligger på sjukhuset sedan igår. Han blev hämtad med ambulans. Tänkte inte skriva ut varför förrän han är hemma igen, men kan säga så mycket som att det var en allvarlig skada.
Så nu håller alla tummarna för att han återhämtar sig och inte får några men av det.


tävling

Jag är med och tävlar om 10 000 kr på IKEA hos  Modellinglove. Tävlingen hittar ni HÄR.

sånt som är bra

tänkte dela med mig av några fler av mina favoritlåtar at the moment.

Veronica Maggio

Katy Perry

Linda Sundblad

Pålle

efter jobbet idag så åkte jag förbi stallet för att ta hand om pållarna. dom fick ett varsitt bad och sen gå ut i vinterhagen och äta gräs. Tänkte ha dom där några dagar, för gräset är slut i sommarhagen.
Tänkte köra en liten update om Lizzy också, för jag skrev ju för en vecka sen ungefär att hon var avställd pga sitt knä. Red lite smått på henne två gånger i helgen för att känna hur hon gick, nästan enbart skritt med ytte pytte lite trav. Hon gick mycket bättre men markerar fortfarande svagt så hon får vila en vecka till så får vi se. Jag tror att hennes rusande när Pärlan var på besök gjorde skadan lite värre tyvärr :/ Men det är bara att vila, jag vet ju av erfarenhet att hon håller om man låter henne vila nångång ibland och kör lite laser :)
pussfux <3

me want

Sitter och tittar på hästannonser fast jag inte har råd och/eller tid. Stop me somebody.
Hittade ett superfint 5-årigt sto som jag vill haaa!
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=490790

btw

Jag fick fyra myggbett på samma ben när jag var ute och red igår. awesome.

att finna saker att göra

har varit iväg en sväng och gosat med pållarna idag, dom fick varsin påse morötter att mumsa på och sen var dom ganska nöjda. lagade ihop lizzys flughuva också, hon har redan lyckats få en reva på ena örat, och hon har bara haft den i 3 dagar typ -.-
Hämtade hem Johan också, och vi har varit iväg och handlat mat. Ska försöka få honom till att hjälpa till med städning nu bara ...

tha list

Matvanor:

Bästa maträtt? lasagne, pannkaka eller makaroner.
Bästa efterrätt? min egen cheescake
Bästa dryck? cola? vet faktiskt inte
Hatdryck och maträtt? kaffe och potatismos
Bästa alkoholdryck? Breezer, Smirnoff
Använder du smör på smörgåsen? yepp
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis
Bästa soppan? Kycklingsoppa med nudlar
Favoritglass? päronsplitt eller magnum mandel

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? 100 spänn tror jag. har inte råd med mer tyvärr...
Har du mer skor än kläder? nära nog iallafall xD
Favoritplagg? min rosa topp från vero moda.
Favoritfärg på kläder? svart, vitt och blått
Favoritfrisyr: hästsvans eller fläta/or
Bästa mönster: randigt
Bästa accessoar: halsband med guldhjärta
Underkläder? ja?
Hatplagg? leggings utan något annat över rumpan. så osexigt så det finns inte. 

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? worki work. ÅF- support Transcom i Karlskoga. 
Vad vill du bli? nåt med gamla hus eller djur. får se var jag hamnar.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? japp, älskar mina arbetskamrater.
Är lönen viktigast? nej, men ganska viktig är den ändå.

Lite allt möjligt:

Har du barn? hell no
Är otrohet okej? zero tolerance
Älskar du någon? Ja :)
Betyder familjen mycket för dig? mm
Vart åker du helst på semester? kusten. 
Bästa klimatet? svensk vår/försommar och sensommar/tidig höst. när det är lagom varmt men inga insekter :)
Hemmafest eller krogen? Krogen

att vara ledig

njuter till max av 3 dagars ledighet. Johan är på lan dessutom så har lägenheten för mig själv tills imorgon, älskar min fina man men det är faktiskt skönt att vara själv ibland också :)
Jag ska snart ut till Fjugesta och rida, ta hand om pållarna och laga ihop min cykel. Tänkte vänta ett par timmar bara så man slipper den värsta värmen.
Så mycket mer har jag inte att säga.

lite allt möjligt

Pärlan åkte hem igen i helgen, gick verkligen inte med henne och Sherry tyvärr. Idag har jag varit ledig och träffat Sofie på stan, nu ska jag och sambon tvätta.
Imorse friserade vi kissekatt, och imorgon ska jag iväg och promenera med Lizzy - hon har vilat i en vecka pga sitt knä.
that's it, over and out.
ah juste, jag jobbar till 8 imorgon också.