-

Vad är grejen med valborg? Varför hispar alla upp sig så himla mycket? En eld liksom, kom igen. Det verkar ju bara vara en excuse för alla att supa sig fulla. Skitlöjligt.

E.T

Hinner knappt med att andas just nu känns det som. Idag hann jag iallafall hämta ut hästarnas avmaskningsmedel och lämna in äckligt försenade böcker till universitetsböcker, något som jag hade tänkt göra för 2 veckor sedan men inte hunnit förrän nu...har fixat medlemskap i facket och akassa nu på kvällen också. Bara kvar att greja med avbrutna studier papper, men eftersom jag åker från stan 7 varje morgon, jobbar till halv 5 och därefter åker till stallet så finns det inte en chans att hinna till uni innan 5 när all personal slutar...får ta det 12:e maj tror jag när min traineetid börjar. Då får jag ett annat schema så jag kommer hinna dit på morgonen innan jobbet :)
Men nog tjat om det. Lizzy får vila tills fredag när massören kommer, tyckte hennes knä kändes lite knas igår så. Bättre att haffa det så fort det känns konstigt liksom, än att rida på det och slå upp inflammationen igen.
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det inget stall utan vi ska ha middag här med några kompisar :)
(förövrigt så är min pappa bäst. idag lagade han hela nedre beteshagen själv för att hästarna ska få mer gräs att äta. himla snällt tyckte jag eftersom den är jäääättestor. Jag skojar inte, det tar 20 minuter att gå runt skiten...)

Trött dag

Sista dagen på påskledigheten har spenderats på USÖ. Johan fick jätteont i magen igår, och när det inte hade släppt idag så åkte vi in till akuten. Han ska opereras ikväll för blindtarmsinflammation, så förhoppningsvis får han komma hem imorgon. Just nu är det väldigt tomt här hemma med bara mig och Fela.
Imorgon kör vi igång med vecka 2 på utbildningen, 4 effektiva dagar. Ska förbi stallet imorgon också, var inte där idag och det kanske var lika bra eftersom vi som sagt var på akuten hela dagen.
Idag bjuder jag på detta. Går inte att bädda in av någon anledning, men det är iallafall Adele - Set fire to the rain.

hjärtat

Måste bara få skriva lite om Lizzy. Red ut och galopptränade lite på travbanan idag (igår? haha. lördag anyways). Och det gick så himla himla bra, hon har börjat bli så framåt för hjälperna så det räcker med minsta lilla tryck för att hon ska fatta galopp, dock fattar hon bara vänster - men det börjar bli en jättefin samlad sådan! :)
Nu skulle vi iallafall träna högerfattningar. av 5 möjliga fattningar i högersväng, så blev 3 vänster, en kors och den sista blev höger! Kändes skitbra att avsluta så!
Dyngsvett var hon när vi kom hem, inte så konstigt. Över 18 grader och traggla galopp som man inte har muskler för liksom. Men jag tyckte hon skötte sig jättebra på det stora hela :)
Bjuder på lite bilder också;
profilbild. Första gången jag red med huva förövrigt :)
snyggo <3
Sötnöt. Kliar i pälsen.

Att vara ledig

Jag fattar inte att man kan bli så uttråkad av att vara ledig. Är ledig fram till tisdag, och igår fixade vi all städning och grejade på balkongen. Nu finns det liksom ingenting att göra förutom att tvätta, och det ska vi springa ner och göra om 5 minuter. Det är nackdelen med att bo i lägenhet, det tar slut på saker att göra. Hade jag varit på landet nu så hade jag haft tusen saker att göra...men ska dit vid 3 så :)

Kör en liten mobilblogg, har stängt av dat...

img_1864 (MMS)

Kör en liten mobilblogg, har stängt av datorn och lagt mig i sängen för att sova så. Tänkte mest visa hur Lizzy ser ut just nu, magen har ju börjat försvinna lite grann iallafall. Ska faktiskt köpa en gräsligt till henne i sommar så hon inte äter sig uberfet på gräs.  Ciao.


Trött som få

Första dagen på Transcom avklarad, är trött som ett as. Har precis sagt upp mitt csn lån, och ska meddela avbrutna studier till universitet så snart som möjligt. Har tvingats inse idag att jag inte kommer hinna plugga samtidigt som jag jobbar, det kommer helt enkelt inte att gå.
Imorgon blir det jobb och häst.
Nu ska jag titta lite på serier, göra en macka till lunch imorgon och sen gå och lägga mig tidigt.

Fullt upp

Har knappt hunnit med att andas idag. Förutom att färga håret så har jag varit en kortis i stallet och mockat och pussat på mina tjejer. Hämtade bilen också, ska låna mamma och pappas volvo ett tag, måste ha en bil till jobb och stall.
Förutom allt detta så har jag bara pluggat, hela dagen. Är inte riktigt klar ännu, men måste gå och lägga mig eftersom jag ska upp 6 imorgon och iväg till jobbet. Kör en fuling och mejlar på kvällen så jag hinner sitta några timmar och göra klart det sista :)
'night.

apologies

Ber om ursäkt för den synnerligen dåliga uppdateringen. Har så mycket att göra och tänka på just nu så jag hinner helt enkelt inte med bloggen. Kaos råder gällande uppsatsen, får se hur det blir med den, kanske får jobba med den i sommar också om det vill sig illa...
Imorgon börjar jag jobba på transcom, först en veckas utbildning och sen jobb.
Jag färgade håret, eller ja utväxten, imorse. Blev riktigt askblond denna gången. '
Titta inte på mitt ansikte, hade solen i ögonen och har en fuldag. Tänkte bara visa hårfärgen.

ciao

Drar iväg till arkivet --> universitetet --> stallet.
No time to rest.

Rip

Kajsavovven fick somna in i förrgår, hon orkade knappt något annat än att sova längre och farmor hade inte orken att ha kvar henne. Ett väntat beslut men ändå sorgligt, farmor har ändå haft henne i mer än 10 år.

someday

I just can't escape,
it's like you're here with me now
but the words you said
they all seem to fade out
since you've been away,
I'm just a face in the crowd
someday, someday I know you're coming back down
someday someday I know you're coming back down
one day one day I know you're coming back down




timings all about me

10 grader varmt, sol och vindstilla. Det gör lite ont i mig att behöva säga att jag inte ska till stallet idag, ska vara hemma hela dagen idag och skriva på min uppsats. Målet till måndag är att ha forskningsläget + metod klart. Ska dessutom ha besökt arkivet en sväng och kollat in källmaterialet + fixat fram litteratur till bakgrunden.
Nästa vecka blir målet att skriva klart bakgrunden och i princip ha alla delar förutom undersökning, sammanfattning och analys klar. Veckorna efter det ska jag sitta så mycket som möjligt på arkivet, får se hur mycket jag hinner med med tanke på att jag inte vet hur eller när jag kommer jobba.
Jaja det får lösa sig.
Supertråkigt inlägg för er, är mest en reminder till mig själv :)

Ren kärlek

Ni som inte läste min andra blogg vet inte om min nya stora kärlek. Sofie presenterade Hollywood Undead för mig, ett rapcore band. Det är så sjukt bra så det blir fan inte bättre.
Dom har precis släppt nytt album, American Tragedy, har inte hunnit lyssna igenom hela skivan ännu men än så länge är mina favoriter Gangsta Sexy, Comin In Hot, Coming Back Down och Hear Me Now. Återkommer med mer info.

Ny design

körde in en ny design också, kändes som det vardags för det. Nytt och fräscht ska det vara :)

I'm back

Hej alla eventuella läsare! Nu är jag tillbaka på blogg.se efter en tid hos wordpress. Anledningen till att jag faktiskt är tillbaka är för att min domän var gratis ett år och nu kommer att börja kosta pengar, alldeles för mycket pengar för min smak. Så nu kör vi blogg.se ett tag, får se hur länge jag orkar, kanske saknar wordpress för mycket :p
Anyways, idag var jag på intervju nummer 2 hos transcom i karlskoga, fick veta precis nyss att jag fick jobbet! Känns riktigt kul faktiskt, ska försöka göra klart uppsatsen vid sidan om, men om jag inte orkar/hinner så kommer jobbet att gå före. Uppsatsen kan jag faktiskt skriva klart en annan gång. Nu börjar jakten på en bil, innan måndag ska den skaffas fram, om nån har eller känner någon som har en bil dom kan tänka sig att låna ut i typ en månad så hör av er!
Lizzy går som en klocka förövrigt, hon har inga rygg eller halsmuskler men kämpar ända på och går i superlåg form när jag tömkör henne - hon är bäst! Är så himla nöjd med henne just nu :)
Så är det med det