A la music

Tänkte jag skulle dela med mig av lite av det jag lyssnar på. Kör upp 5 låtar nu, fler kommer nästa gång jag orkar :P
Är schysst och skriver ut vad det är för nåt också, så ingen trycker på länkar till något som kanske orsakar huvudvärk

Lilyjets - Perfect Picture


Håkan Hellström - Trubbel

Breaking Benjamin - Breath


Ashlee Simpson - Little Miss Obsessive


Billy Talent - Tears Into Wine



You don't say

I want to runaway, get away, far away.

Sverige är ett skitland, med skitväder.
Jag har jagat hästar i ösregn och stormblåst i en kvart, och gissa vad. När jag väl fick tag i dom så slutade det regna och blåsa.

Dock hörde jag nu att det har börjat regna igen, men jag vill inte ta in hästarna om det går att undvika, för min kära far har inte köpt något hösilage till dom -_-



Anyways,
på torsdag ska jag följa med Johan och titta på hans nya lägenhet. :)

ibland känns det som att jag inte kan andas

som att jag har fastnat i mig själv och inte kommer loss
känns som om mitt liv står och stampar på samma fläck och inte kommer någonstans

enda gången tyngden lyfts från mina axlar är när jag har Johan i närheten, för somehow lyckas han få bort det där molnet av tristess som tycks ha bosatt sig runt mig.


EDIT: jag har inte en susning om vem du är som kollar min blogg troget varje dag, trots att jag inte skrivit nåt på 4 månader, men tack ska du ha och keep on going :D

Allt känns lugnt igen

I helgen har jag och Johan pratat igenom en hel del, vilket känns väldigt bra.
Tror faktiskt verkligen på vårt förhållande, och det känns riktigt bra :)

Hej världen. öh igen typ

vet att jag har varit äckligt dålig på att uppdatera. men jag har upptäckt en sak -  jag skriver bara aktivt i min blogg när jag faktiskt har något relevant att säga, eller något important pågår i mitt liv.

Det som pågår just nu är väl att jag är rädd att jag ska börja klänga alldeles för mycket på Johan. Har såna enormt stora känslor för honom, men iom att jag bara går hemma hela dagarna och gör nada, samt att i stort sett alla mina vänner har flytt Örebro, är han för tillfället det enda lufthålet jag har emot världen. Suck känns det som.
Är en del andra grejer jag börja nerva över också. Såsom mitt humör, som har börjat visa sig igen. Vill inte att det ska sabba upp saker, men har så himla svårt att behärska ilskan, tårarna osv när dom vill komma.

Blä blä. Behöver skaffa mig något vettigt att göra om dagarna, så blir det nog bra. Om inte annat så kommer våra telefonsamtal bli bra mycket mer intressanta, inte så mycket lufthål om man säger så :P

Lizzy har äntligen blivit bra i knäet förövrigt. Går som en klocka. Det enda som har varit nu är att hon fick hovröta under höger fram så hon har vart ömfotad i ca 3 veckor. Men hennes temp börjar stabilisera sig runt ca 37.4 grader, och hältan har sakta men säkert gett med sig. Det enda som känns numer är när man travar på grusväg, men jag antar att det kommer at ge sig också med tiden.

Well well. Får se när jag återkommer med mer spännande nyheter om mitt liv.
Tjatja