music




Fort Minor - Where'd You Go

j*vla f*n och h*lvete

idag är en dag är allt kommer att gå fel.
Det började redan igår när jag konstaterade att båda mina hästar är sjuka :( *

Vaknade idag med huvudvärk (ni hör ju vart det barkar hän redan där) och har redan haft en arg diskussion med far min huruvida hästarna ska släppas på betet redan nu eller ej, så humöret är inte på topp...

Min kära pojkvän gör mig alltid glad iallafall, så får hoppas det släpper tills jag ska träffa honom i eftermiddag <3

Update om dagen som gått

Har hitills idag hunnit med att smörja alla mina träns, (tog 2 timmar) så det känns skönt.
Var och besökte nyöppnade Hööks med Emilia också, mycket folk och varmt var det.
Fick iallafall med mig Radital Liniment med mig hem (mitt är slut) och 2 * nos&nackludd, plus 3 par strumpor :p

Nu ska jag ut i stallet och sätta ihop mina 4 träns och min dressyrsadel, och ska rida en sväng barbacka på Lizzy också tänkte jag...tänkte försöka hinna pilla lite på mitt PM ikväll också :)


Imorgon blir det att fixa klart med PM:et och åka in till stan på kvällen. Planerna är oklara än så länge, men det märks :)

så fin så man vill gråta




Lady Antebellum -  Need You Now

Ändrade planer

Bidde ingen ridning på Sherry eftersom det började regna, skippar att smörja träns idag och tar det imorgon + att Lizzy börjar bli överansträngd i knäet igen så ska ställa ner henne på skrittning ett tag nu igen så får vi se :)



Dagens låt

Dagens låt är en av Ke$has nya från hennes nya skiva. Hungover heter den, en riktig mysballad tycker jag.
Ke$ha är förövrigt en ny upptäckt för mig, har ju hört Blah Blah Blah, Tik Tok och Right Round förut, men måste säga att flera av hennes andra låtar på skivan också är helt sjukt bra! Vi får väl se, lutar åt att kommer dyka upp fler av Ke$has låtar här i framtiden








Tentadag

jahaja nu har jag varit hemma några timmar (typ 5 :p) och bara tagit det lugnt, man blir ju helt slut i huvudet efter att ha suttit och skrivit tenta så det är rätt skönt att göra nåt som inte kräver så mycket tankekraft efter det.

Ska dra mig ut i stallet snart och mocka och fixa. Tänkte rida på båda pållarna en sväng också, Sherry börjar se lite uttråkad ut så. Sen tänkte jag även smörja upp alla mina träns (4 st) min dressyrsadel och en sadelgjord.

Imorgon blir det troligtvis att dra till öppningen av Hööks med Emilia, och sen ska jag försöka revidera mitt underkända PM tänkte jag.
Efter det är det inte så mycket planerat i helgen, ska träffa Johan på fredag för valborgsmys typ, ja brasor och så, you know the drill :p Tänkte försöka hinna med att gå runt hagarna och slå ner stolp innan nästa delkurs drar igång också, men all min eltråd och alla isolatorer har försvunnit...dom ligger väl säkert på nåt bra ställe nånstans.



All for now!



Dagens låt

Skapar en ny kategori nu, Dagens låt. Allt gammalt ligger fortfarande under Musik.



Dagens låt är Melanie Fiona - Monday Morning








My gosh

Jag måste säga att jag har världens bästa pojke :D
mwaaah, han säger saker så man blir alldeles snurrig och börjar drömma!
Puss på min Johan! :D






check

Antiken PM   CHECK
Antiken Tenta väntar på svar
Tidigmodern tid PM väntar på svar
Tidigmodern tid HEMTENTA CHECK
Modern tid PM  komplettering skall göras
Modern tid tenta skall göras


mest för att få det på pränt :p

Bildcollage

bara för att min häst är bäst;



















Min finaste finaste Lizzy <3
efter nästan 4 års kamp så har jag äntligen tagit mig in i hennes hjärta, jag visste väl att det skulle vara värt utmaningen :)

bara för att

OLD! Mellanstadiedisco-varning på denna!



Antique - Opa Opa



Ska försöka ta mig igenom några sidor till inför tentan, sen blir det sängen.

Spendin' girl

Är precis hemkommen från Örebro, och har spenderat alldeles för mycket pengar för att vara en fattig student.
ett par skor och vit- och rödvinglas blev det, så nu har jag typ 400 spänn att leva på nästkommande månad. xD


Ikväll står på programmet att rida en sväng, tänkte köra på dressyrsadeln och upp på banan i skogen. Förövrigt har min pålle börjat bli jättesnygg i kroppen :D En sadel som passar och lite laser bara så jävlar :D
Målet är att kunna börja träna för instruktör till hösten, men vi får väl se. Vill inte förstöra henne bara för att jag vill rida heller.

Nu ska jag ta och plugga till tentan en timma till (hitills pluggat 2 timmar idag...) och försöka klämma in iallafall en timma till ikväll. Imorgon ska det bli andra bullar, för då ska jag vara hemma HELA dagen. Vill verkligen verkligen inte kugga den här tentan också så. PUSHPUSHPUSH FÖRFAN!!



Saknar min Johan också <3

Känns lite bättre

Har varit ute i stallet och pysslat ett par timmar (höll förövrigt på att åka av i galoppen. jag måste införskaffa mig en sadel typ snart!) och funderat lite. Kommer väl egentligen inte fram till nåt vettigt men ja. Det känns bra att vara med dig, och prata med dig - resten är lite skitsamma.

Ska ta tag i lite mer plugg innan kvällen är slut tänkte jag, har tenta på onsdag och har inte pluggat nånting på hela delkursen känns det som så just nu lutar det åt att jag kommer kugga...men vi får väl se.


Sökte förövrigt lite lägenheter förut, men såg nu att dom redan rasat iväg i poäng så det är väl rätt kört I guess.

Bah nej nu är jag trött på detta.

low

humöret är inte på topp idag, men ska försöka äta lite, ta stallet och sen plugga så får vi se om det blir bättre.



Mange Schmidt - Jag talar ut

Beverly Hills 90210

Fick bara ett sånt sjukt sug efter Beverly Hills 90210, min ständiga kärlek och följeslagare.
Har som sagt alla 10 säsongerna utbrända (hush hush för ladda ner får man ju inte) så kan riktigt frossa om jag skulle vilja :D
Personligen gillar jag de 4 första säsongerna bäst, för då är Brenda med.
Sen barkar det lös lite väl mycket, men är fortfarande en helt okej serie :)


<3


Källa




Är förövrigt klar och har lämnat in PM:et som jag har kämpat så med. Blev inte alls bra, och har siktat in mig på ett U, men nu är det iaf inlämnat :p


I'm Alive!

Börjar med att köra ett inlägg med musik, för NUUUUU har REbounds låt Hurricane kommit ut på Spotify! :D
Det här är ren måbra musik för mig, så fucking enjoy people.





Eddie och Rabih
Källa

How come everytime you come around



Fergie - London Bridge
Gammal men håller fortfarande.



Var med babe och åt i lördags, sen har vi myst en massa resten av helgen trots att jag har haft en massa plugg att göra :/
Skriver mer imorgon, måste ta tag i att skriva klart mitt PM nu.
Ciao!


Mjaa

Sitter återigen med mitt underbara PM (kommer jag någonsin bli klar med det? känns inte som det xD), och funderar.
Lämnade Johans säng imorse klockan 8 och drog hem för att plugga och ta hand om hästarna, ska in till Ö-o ikväll igen för babe och jag ska ut och äta och vara allmänt mys - imorgon har vi ju faktiskt varit tillsammans ett helt år! :D






Tänkte tömköra Lizzy en sväng i blåsvädret, motioneras  måste hon ju vilket väder det än är.
Red förövrigt lite dressyr igår på pållan, i 80 % skritt och 20 % trav, SLÖHÖG är vad hon är, hon var inte alls sugen på att jobba + att hon är stel som satan i vänstersidan, men det visste jag ju redan. Får bli mkt voltarbete, serpentiner och ställa åt båda hållen i fortsättningen så hon mjukar upp sig lite.OCH JAG MÅSTE MÅSTE MÅSTE ha en ny sadel snart!!!


[Förövrigt tycker jag det är patetiskt med hästfolk som inte har pessoa på sina hästar för att andra människor verbalt tvingar dom till det. Trivs din häst med det, så varför sluta?]


the Baseballs

supermysig måbra musik typ. (och jag ger blanka fan i att det anses vara "raggarmusik")
Personligen tycker jag Umbrella, Bleeding Love & Angels är bäst :)



the Baseballs - Strike (album)

Hackamore

Testade att rida min pålle på hackamore igår, för att hon är så nedrans stark med bett i munnen och typ inte lyssnar alls.
Gick helt sjukt bra måste jag säga! Behövde knappt ta i tyglarna så lyssnade hon. Men blir nog att vara lite sparsam med att rida på det så hon inte vänjer sig och slutar lyssna på det också :p



pålle i sitt nya träns

Music

fattar inte, mina länkar till youtube funkar aldrig
EDIT;


Massor med plugg

Har sovit helt sjukt illa i natt, vaknat och inte kunnat somna om för halsen osv. När jag väl fick sova så var efter att klockan hade ringt (men vad spelar det för roll när man har en föreläsning 1 och klockan är typ 8 på morgonen? :P) och då drömde jag massa konstigt :S Ska försöka bli klar med PMet så fort som möjligt så kanske det lättar, tror det är stress + förkylning som gör det. Får jag bara tillbaka mina två tentor och mitt gamla PM (och förhoppningsvis har jag G på allt) så får vi se.

Nu ska jag dra igång med sagda PM, känns som jag har sagt att jag ska börja med det i flera dagar haha :p
men nu ska det faktiskt bli av, för i helgen har jag inte tid. Babe och jag firar ett år då, så det finns minsann inte tid för nåt pluggande då :)

CV

Nu har jag varit duktig och skrivit CV;t jag har tänkt skriva i mer än en veckas tid. Får se om dom nappar...funderar på att skicka ett till, men vet inte om jag är så sugen på att jobba på Max...



Anyways, glass blire nu och kanske lite Simpsons, sen ska jag ut och prova Lizzys nya träns och hackamore :D

Att vakna med ont i halsen

som rubriken säger så var det precis vad jag gjorde för typ 20 minuter sen. Har visserligen släppt lite, men ajaj :/ Kanske inte var värt att ta en tripp förbi min småsjuka boyfriend igår, verkar ju som att det slog till under natten så...jaja.
Har iallafall en väldigt glad kissekatt som springer runt mig och jamar och spinner,


Mårran

Nu ska jag äta frukost och sen skriva CV till ett sommarjobb.


Allmänt miserabelt tillstånd så att säga

Ska ta tag i pluggandet igen tänkte jag, har typ 60 sidor och 3 frågor att besvara innan klockan 1...bara jag som tror att jag inte kommer hinna?
Har sovit så uselt senaste tiden också, drömmer en massa och vaknar hela tiden. Inatt fick jag iaf sova hela natten, fast jag drömde att mamma och pappa skulle skilja sig :S

Igår fick jag ta hand om min skadade pålle också, hon har rivit upp ett 1*1 dm stort sår på ena låret vilket visserligen har börjat läka, men pga det haltar hon lite och har svullnat på utsidan av skenbenet :/ så blev kylgel och att linda så får vi se ikväll om det är bättre.

Insåg just att det bara är 2 veckor till min nästa tenta, och jag har inte läst nåt!! :O Blir att köra ett ryck nu och läsa ikapp allt som jag missat...kanske inte borde sitta här då.

Minnet är bra men kort (aka Presentation av mig)

Kom just på att nu när min design saknar foto och info om mig som ägare kanske jag borde skriva ett inlägg och skapa en kategori om mig.

Jag heter alltså Hanna, är snart 20 år och bor i en håla utanför Örebro.
2 hästar har jag, och dom är det bästa jag vet utan någon som helst konkurrens.
Andra random fakta;

1. vilken ögonfärg har du: Blågröna typ
2. hur lång är du: 170
3. vilken hårfärg har du: brunt
4. långt eller kort hår: ganska långt
5. piercingar i anisktet: Nope
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: Iriktigt gröna
7. hur lång skulle du vilja vara: är rätt nöjd
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: lite mer kastanjefärgat
9. vill du ha kort eller långt hår: längre !
10. skulle du vilja ha piercingar: nah, har funderat på't men det ger så mkt problem så...

Senaste du

11. åt mat: pizza
12. drack: saft och LOKA blandat
13. du fick sms av och vad de stod: nåt random från Johan, kommer inte ihåg exakt vad
14. du skrev sms till och vad du skev: nåt om att min kurslitteratur inte kommit
15. sa: dunno
16. kramade: Johan
17. kysste: Johan
19. du spydde: minns ej
20. du skrattade riktigt mycket: igår tror jag

kärlek
21. är du singel: Nej
22. ditt förra förhållande va med: Mathias
23. ditt längsta förhållande: 1 år och 8 månader
24. med vem då: Mathias
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då?: Mathias
26. är du fortfarande kär i personen ovan:
27. gillar du någon just nu: mjo :)
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: 2
29. vill du vara singel: hate it
30. vill du gifta dig?: japp
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Johan Granqvist

vänskap

32. den som vet mest om dig: Johan tror jag
33. den vän som du har kännt längst: Malin och Anna
34. flera bra kompisar eller få bästa vänner: dunno, få bra kompisar
35. någon du saknar att umgås med: Anna
36. en av dina bästa killkompisar: dunno, Douglas kanske :p

37.
någon kompis som bor långt ifrån dig: Anna (malmö)
38. den du har mest minnen med: det vet jag faktiskt inte
39. bra vänner du inte träffar ofta: Anna o Sofie
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu, vem? : njae, har varit vän med folk jag inte ens tyckte om då dock

övrigt
41. musiksmak: allt från dansband till rock, dock ej metal o punk
42. sport: Pålle! Dressyr
43. galen eller lugn: mest lugn
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: japp
45. dricker du alkohol: inte så ofta, mest cider isf
46. har du hört att du borde bli modell:
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: kläder? :P
48. vad tänker du på just nu: att jag är trött
49. har du haft sex?: japp
50. var det några roliga frågor?: har väl haft roligare i mitt liv ^^


Rebound - Hurricane

Ibland är sagda radiokanal EastFM (Östgötakanal som min awesome radio i stallet får in :D) liiiite för snbba med ny musik. Hörde en sjukt bra låt härom dagen, skrev upp namn och låt i mobilen för att inte glömma bort den, och nu när jag satte mig och skulle leta efter den så får jag veta att den inte släpps förrän 12 april. Det enda som finns att lyssna på hitills är DETTA. Lyssna de 15 sista sekunderna typ :p
Låten heter som sagt Hurricane med Rebound (två tidigare idoldeltagare, Erik och Rabih är REBound)






Skickar ut denna "nya" låten som jag fann igår.
Muse - Undisclosed Desires







Förövrigt! Om någon av mina få läsare känner till nån bra musikblogg så blir jag very happy :)

Music Music


Plain White T's -  That Girl

Sux

Känns jättetråkigt att behöva lägga ut annons om medryttare till Lizzy, men det är ju tyvärr så att jag inte kommer hinna åka hem 7 dagar i veckan i höst. 6 dagar kommer funka, men nån måste ju mocka dagen jag inte är hemma också...

sitter och pluggar aschlet av mig till omtentan imorgon, håller tummen för att det kommer gå bra.

såg nu att Hööks äntligen skickat mitt paket, så det bör komma om inte imorgon så iaf på måndag eller tisdag nästa vecka :D

nej nu ska jag äta nåt och fortsätta plugga, tenderar att bli lite väl många och långa pauser emellanåt...

Annons

http://hastfynd.se/Visa/104159/en-speciell-tjej-soker-medryttare

Dåligt minne

Glömde ju nästan bort låten jag skulle lägga in.
Hittade den igår via EastFm
Sean Kingston ft Justin Bieber - Eenie Meenie


Fullt i huvudet

Har varit en sjukt mysig helg med Johan. Mycket släktträffar, men också tid att bara mysa tillsammans :)
har extremt mycket i huvudet just nu, mycket som har med skolan att göra, men också som är relaterat till min häst.
Skulle behöva ha tag i en ny sadel till henne, samt inspänningstyglar och att massören kommer ut och kör laser.
menmen.

Förövrigt fyllde min babe 20 idag :D


Gammal bild.

Regnet hänger i luften

Städning, plugg och stallet idag och utgång ikväll med tjejerna :D
Sen imorgon kommer min älskade bästa Johan hit :D <3

Nu ska jag äta daimglass och fortsätta plugga till omtentan nästa vecka. Del 1 CHECK, går på Del 2 nu.


[förövrigt är jag sjukt nöjd med min nya hovis. sjukt proffesionell, och supersnygg skoning! det enda var att han tog rätt mycket på höger fram, för att få bort all sjuk fånghov, så hon ömmar lite. men på en vecka är ju det borta, och då slipper man oroa sig mer för fång förhopningsvis :)]

Goddamn motherfucking otaggad

har ingen lust alls att plugga till omtentan, men måste för annars kommer jag kugga igen.



Fjantlåt som sätter sig på huvet och faktiskt är lite charmig, ta det som ni vill men sånt här lyssnar jag på ibland också :p


Justin Bieber - Love Me (cover på Cardigans Lovefool)

Songs

Kom PRECIS på att det var alldeles för länge sen det kom nån ny låt här på bloggen, så får bli 2 låtar idag som kompensation ^^




Trey Songz ft Fabolous - Say Aaah



Nytt fynd som jag upptäckte igår;



Mitt Piano - Filter

Lösenord

På tal om folk som lösenordsskyddar sina bloggar, bilddagböcker, facebooks osv.

Varför ens ha en offentlig sida om inte folk ska kunna kolla på't?