nä nu jävlar

eftersom buffy avsnittet jag försöker titta på inte verkar fungera *sad, så skriver jag väl lite här. Ser ju faktiskt att det är ett par personer som besöker min blogg regelbundet, så jag kan väl förnöja er med ett inlägg :)

Lite allmänt ledsen då grannhuset brann ner igår, tycker himla synd om paret som bodde där.

Kämpar på med studier, just nu Medeltiden som är på agendan. Har börjat finna det lite trevligare att plugga nu när jag fick veta lite mer om hur seminarierna och tentan är upplagd så :)

SAKNAR JOHAN massor, helt jäkla sjukt verkligen! Kan säga att förr eller senare kommer jag bli tvungen att flytta in till stan, om inte annat för att komma närmare honom :p
Är dock fortfarande lite fundersam på hur jag ska lösa det med pållarna när jag väl flyttar...kommer ju liksom inte kunna ta mig hem mer än max 5 ggr/vecka, så nån måste mocka åt pållarna och helt motionera Lizzy iallafall en av dom dagarna jag inte kan komma hem...kan inte direkt släppa in vem som helst i stallet heller, med tanke på att Lizzy är så pass speciell som hon är. Ingen 14 årig ridskoleryttare som skulle klara av henne direkt menar jag.
med lite tur kanske jag kan få min bror till att gå ut och gå med henne den dagen mot betalning :D handlar ju liksom mest om att hon måste få röra sig minst 20 min, sen om det är ridning eller promenad spelar ju ingen roll :)

jaja.

Lite allmän update sådär, duvet



Superfin låt.


Jahaja, har väl egentligen inget relevant att säga, förutom att min pålle är frisk och vi kämpar på med ridningen :)
Är själv helt utkörd (redan xD) av plugg, men hellre det än att sitta hemma och göra nada så :)

Är helt jävela nerkärad i min underbara pojkvän också! WAAA! :D
Får nästan bli en låt till alltså, bara för att den är bäst, och symboliserar så mycket!


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
<3