när jag ändå är i farten

DEN HÄR LÅTEN lyssnar jag alltid på i bilen när jag åker till jobbet.
Lyssnar knappt på spotify längre i kombo med att jag inte skrivit nåt i bloggen på ett tag har gjort att den inte dykt upp tidigare.

jag hatar människor.

Nån jävel hade kastat ner min cykel i trappan ner till källaren inatt förresten :@
Båda bakreflexerna är trasiga, och framgaffeln är sne som sjutton. Ska ta med cykeln hem till mamma och pappa imorgon och se om pappa kan leka doktor och fixa ihop den igen - Johan kunde inte, men vi har inte rätt verktyg i lägenheten heller.
Bu jag hatar människor ibland.

again

bjuder på en bild.

imorgon åker Pärlan hem förövrigt. Sherry tvärvägrar att acceptera henne så det är lika bra att ge upp innan någon blir skadad. (förutom jag då som redan är skadad, fick en spark av Lizzy igår. Skulle sätta på henne ett regntäcke medan hon och Pärlan gjorde upp i hagen. Så här i efterhand - inte så smart gjort.)

Mobilblogg- insläpp av häst. Hej igen! Tän...

Mobilblogg- insläpp av häst. Hej igen! Tänkte mest bara upplysa om varför jag inte skrivit något på ett tag. Har jobbat som som ett djur, och hela dagen igår var jag upptagen med att släppa ihop pärlan med mina tanter. Var lite kaos igår när dom gick ihop allihop, Sherry dummade sig mot pärlan och dom tog sig ur hagen. Igår Kväll testade vi iallafall att låta pärlan och Lizzy gå ihop och det gick bra. Mamma och pappa ska släppa ihop sherry och pärlan idag, går det bra så ska dom släppas allihop ikväll, i annat fall åker pärlan hem idag. Ingen ide att kämpa i evighet liksom.


sommargäst

då är det bestämt att på lördag kommer en sommargäst och bor tillsammans med Lizzy och Sherry i hagen.
Lollos 1-åring Pärlan ska bo hemma hos mamma och pappa över sommaren tills Lollo hittar en köpare till henne eller bestämmer sig för att behålla henne. Blir mys med en pålle till att greja med :)

hemskt

tänkte bara säga att jag har lagt in en widget i menyn. Lägg gärna in den själva också.

maybe

det kanske löser sig iallafall. fick hisp för en stund sen och trodde att bilen drog mycket mer bensin än vad den faktiskt gör. visade sig att jag bara lagt ut 2500 på bensin denna månaden, trodde det var mycket mer...

go go go

nyskodda pållar CHECK.
imorgon ska jag rida en långtur med Lizzy, och fixa klart sommarhagen tänkte jag :)
nu blir det bio, pirates of the caribbean!

staketflickan

sprang runt i morse och bytte ut övertråden runt halva övre beteshagen, tråden där är så gammal så strömmen inte går igenom längre nämligen...satte eltejp runt kopplingarna uppe och nere när jag ändå var i farten. Pållarna tyckte det var jättekul när tråden svängde i vinden och det fanns en matte att nosa på och busa med, världens finaste flickor har jag :)
imorgon kommer som sagt hovis, ska bli skönt :)

allt ska hinnas med

jobb, häst och ekonomi. Ligger back 8000 so far som jag lånat av Johan, känns bra...håller tummarna att jag kommer kunna jobba 100% över sommaren så jag får inte lite extra cash och kan betala av skulden till hösten förhoppningsvis. Skulle behöva få min sadel såld också, för där ligger det lite pengar innestående just nu...
På fredag kommer hovis också, Lizzy ska bli omskodd och Sherry verkad. Blir skönt för Lizzy med skor på alla fyra igen och bort med brodden.
Nu ska jag gå och lägga mig, blir vila för Lizzy imorgon så kanske tar mig sovmorgon till halv 8, vi får se hur det blir :)

happiie

sitter och är lycklig över den tidiga födelsedagspresenten jag fick av Johan. En device som man kopplar till cigarettuttaget och telefonen/ipoden/mp3spelaren, ställer in en frekvens på och sedan kan man spela upp musiken från enheten i bilradion - helt aweseome! Johan och jag var nere och testade den förut och det funkade jättebra :D Ska bli så skönt att kunna välja vad man vill lyssna på i bilen från och med nu :)
Så nu sitter jag och fyller på min ipod/iphone med ny musik.

ledig dag

Har unnat mig en helt ledig dag idag, har bara tvättat lite schabrak, dammsugit och bakat kladdkaka. I övrigt sov jag till halv 12 (kan inte ens minnas när jag gjorde det senast) och legat i soffan. Snart är det dags att gå och lägga sig, men innan det ska jag diska lite och fixa lunch tills imorgon.
Imorgon ska jag höra av mig till hovis igen också, Lizzy hade en framsko igår som bara satt fast med 2 söm som jag fick dra bort. Får bli tömkörning och skritt i skogen fram tills hovis kan komma ut och sko om henne.
Har klarat av 2 dagar på traineen också, har faktiskt gått riktigt bra. Känns kul att dom skickar på mig "svårare kunder" än dom andra i min grupp, känner faktiskt att det här är ett jobb jag kan tänka mig att hålla på med ett tag! Får väl se hur jag känner efter ett par veckor i telefon, men så är läget nu iallafall ^^

not much

Går över på trainee imorgon, nervöst värre men det ska nog gå bra. 2 veckor blir det det, och sen blir det slut på specialbehandlingen. Har förövrigt blivit rekommenderat som en av 2 personer att göra admin under traineetiden, känns bra. Känns som om dom tycker man är duktig och gör det man ska, om man förtjänar att göra något dom andra inte får, inte helt fel.
Nu ska jag gå och lägga mig, ska ta sovmorgon till 8 imorgon, wihu!

hair

behöver verkligen ta mig till en frisör snart. Längst hår i grannskapet, anyone?

busy

Har jobbat heltid hela veckan + stall, så blogg och annat har inte varit prio ett. Ska väl slänga ihop ett kort inlägg idag iallafall.
Lizzy fick massage förra fredagen, och laser. tyckte hennes knä kändes lite knaggligt nämligen, och är lite osäker på om jag tycker det fortfarande så just nu går hon lite på halvfart 4 ggr i veckan i bara skritt så får vi se. Hon är iallafall pigg och glad, springer gärna men inte i hets som hon brukar göra när hon har ont utan bara som att hon är glad liksom.
Tog förresten mina första samtal i veckan på jobbet, nervöst men det gick hyfsat. Bara att köra på så blir det nog bra :)

är lite ensam

lyssnar på;
i min ensamhet. Johan åkte till sthlm idag och kommer inte hem förrän på fredag...:(

Stallstäd

Åkte ut en sväng till stallet idag, men eftersom jag har bestämt att lizzy skulle vila hela helgen så blev det ingen ridning. Städade lite runt stallet istället, tog bort halm, gamla skor och eltråd bland annat och fyllde på hästarnas badkar med vatten. Fixade klart nedre beteshagen också, drog bort de onödiga stolpen som stod mitt i hagen så nu kan dom rusa runt bäst dom vill där nere :)