film

lyckades hitta en random film som aldrig släpptes i sverige. riktigt bra faktiskt Friends with benefits heter den. riktigt gulligull romantiskt, men vem gillar inte det?

nya saker

nystädad lägenhet nyformaterad dator nya svarta leggins gammal katt på kudde på fotpall. sötnöt. hann med att rida en sväng på pålle i regnet också. ledig har jag varit idag också.

Segt

Sitter på jobbet. Bara en timme kvar nu. Vid klockan 1 släcktes det mobila systemet ned så vi har inte kunnat göra någonting sedan dess- oerhört produktivt att tjäna pengar på att sitta på en stol och säga "vänligen återkom imorgon, vårt mobila system ligger nere". Snart hem och äta och mysa med johan :)

Effektivitet

Idag är jag ledig vilket är trevligt, bytte pass med veronika på jobbet så jag jobbar heldag på söndag istället- ett helt okej byte kände jag. Hitills idag har jag hunnit städa lägenheten efter kissekatt som mått dåligt i magen inatt. Vi duschade henne också då hela katten luktade mindre angenämt...johan ska tvätta mattorna i lägenheten medan jag är i stallet. I övrigt har jag hunnit ringa en massa samtal som jag borde ha ringt för läänge sedan . Fixat med hemförsäkringen, kollat upp tandläkarförsäkring, bokat tid för synkoll och just nu sitter jag vid universitet där jag har lämnat tillbaka lite böcker som jag har haft kvar sedan jag hoppade av historia c. Sen ska jag till stallet och greja, ska bland annat köpa foder och saltstenar till tjejerna, gäller att bunkra upp nu när hösten är här. Tänkte försöka käka och kika lite på skor innan bussen går till fjugesta också...hittade världens finaste kängor på dinsko när jag tittade på nätet imorse. Måste bara kolla så dom inte är fodrade för isåfall får jag leta vidare, köpte ett par fodrade kängor förra vintern nämligen :)

folk

en del människor tänker verkligen inte, det märks väldigt tydligt. Lyssna på det här bara;

Vem försöker egentligen betäcka ett sto som är 26 år gammalt och har haft rygg och benproblem?? Nämen dra din häst in i slakthuset gör det bara. Även om den stackars hästen faktiskt skulle bli dräktig så är oddsen väldigt höga att stoet stryker med i fölningen...fy fan för oansvariga hästägare säger jag bara, fy faan.

long time no see

Igår var vi ett gäng som åkte ner till Ullared. Lyckades bränna lagom mycket pengar faktiskt, och det mesta av grejerna var faktiskt till pålle så tror att det kommer att bli bra.
Till hästen köpte jag som följer;
- marinblått dressyrschabrak
- blått ridtäcke
- ett stalltäcke i bomull
- marinblå lindor.
- vita strykkappor bak + fram
- täckesgjord
- 2 par ridtrumpor till mig.

sen lite annat tjafs, typ karbinhakar.

Till mig själv blev det däremot inte så mycket, tror inte på att galenhandla kläder på Ullared liksom. man får vad man betalar för... men fick iallafall med mig hårfärg, en nagelsax, nån hårgrej, en pump för diskmedel och 2 par strumpbyxor. Dock var strumpbyxorna inget att ha då de var alldeles för små i storleken...men som sagt, lägger man bara 50 kr så vet man ju inte riktigt vad man får.

Sen fick Felakatten en matskål också :)

det var väl ungefär det jag hade att bjuda på idag, ska ägna dagen åt att städa lite hemma, göra en budget för kommande månad samt åka ut och ta hand om pållarna en sväng :) Ska försöka färga min utväxt också, den ser för hemsk ut just nu...

crushcrushcrush

Idag har varit en sån där dag som jag inte har gjort någon som helst nytta alls. Eller jo jag har ju ioförsig jobbat, men så mycket mer än så blev det inte. Var inte till pålle för att mamma inte hade tid och hämta mig + att lizzy går halvfart så det gör inget att hon vilar idag.

Imorgon ska vi till fjugesta och sedan med till morfar som fyllt år i veckan. Ska gosa lite med tjejerna i hagen också tänkte jag.
Nu ett till avsnitt Masterchef och sedan sängen.

blöh

omotiverad dag idag. skitväder, åkte inte till stallet, ska tvätta snart. blä blä blä blä.

har iallafall en kladdkaka att trösta mig med.

calm

Underbar dag idag av någon anledning. Har gått bra på jobbet, hunnit med hästarna och inte stressat. Wonderful. Imorgon kväll åker jag hem till älskling och Felan också <3

irriterad

ska väl försöka gå och lägga mig snart är tanken. tänkte bara få ur mig lite irriterade tankar först.

Jag hatar:

1) att missa bussar

2) att inte ha nåt att göra på jobbet för att traineen tar alla samtal och därav har all admin hunnit bli gjord.

3) dumma fjortisar som inte fattar att trottoaren är till för att gå på INTE CYKLA.

4) morsor som tror att dom har rätt att ta upp hela vägen bara för att dom har en barnvagn med sig. jag har en cykel med mig men inte tar jag upp hela gatan för det?!

5) att Sherry har fått knottallergi. :(

6) att jag och johan inte kommer att ses förrän torsdag kväll, jag ska hem till mamma och pappa och vara häst/husvakt i 2 dagar medan dom är i Malmö.

Om jag nu ska vara lite positiv också så kan jag ta upp lite saker som gör mig glad just nu:

1) mina fina arbetskamrater, man har aldrig tråkigt på jobbet hur lite det än finns att göra.

2) Mina underbara hästar. Den dagen jag förlorar er förlorar jag en del av mig själv




och som avslutning - ibland saknar jag att bo på landet. eller ibland förresten, hela tiden är mer rätt ord.