Störigt

Testing testing. Tydligen har det äntligen kommit en app...dock suger det att man inte kan vända på telefonen och skriva. Anyways, sitter på bussen hem efter jobbet nu. Bara 3 dagar kvar på denna arbetsveckan...firar med en paj och lite godis när jag kommer hem. Är hemma om ca en timma, och eftersom jag inte ska till hästarna imorgon så får jag sovmorgon ända till 8!! Det ni :p


maniac

Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG
Måndag: 11.00-20.05
Tisdag:
13.05-20.05
Onsdag: 11.00-20.05
Torsdag: 11.00-20.05
Fredag: 11.00-20.05
Lördag: 9.45-17.05
Söndag:
9.45-17.05
Måndag: LEDIG
Tisdag: LEDIG
såhär blev visst schemat till slut...skulle kört från 11 på tisdag också egentligen, men har redan bokat in massage då som jag verkligen inte vill boka av.
får se hur sjutton det blir med pållarna denna veckan. ska försöka hinna dit mån, ons, tors, lör och sön tänkte jag. gör ju inte så mycket än så länge att jag inte är där varje dag iom att Lizzy vilar pga sitt knä och dom fortfarande går ute på nätterna. Blir andra bullar när dom börjar stallas in, tänkte max ha dom ute i 2 veckor till. Måste bara få upp andra stalldörren, stängsla in gödselstacken (vilket jag hade tänkt göra  i helgen) och se till att pappa åker och köper hösilage till dom.
nu ligger johan och drar i mig och tycker att jag ska gå och lägga mig, kanske är på tiden. behöver ju iallafall inte gå upp halv 6 imorgon för att ta mig till bussen, wuhu!
bjuder på en bild på min finaste vinterfux, Lizzy <3

trött

jobbar heltid denna veckan. dvs upp halv sex, jobba 8 1/2 timme, sen stallet och sen hem. landade halv 9 i soffan och skulle egentligen redan sova, men måste se klart första Glee avsnittet.

meaningful


har käkat hemmagjord pizza, tagit hand om Lizzy (som har kraschat sitt knä igen) jobbat och inte så mycket mer. ska snart gå och lägga mig, för ska upp halv 6 imorgon för nästan 9 timmars jobb. kör heltid denna veckan nämligen.

Tisdag: 07.45-16.30
Onsdag: 07.45-16.30
Torsdag: 07.45-16.30
Fredag: 07.45-16.30
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG
Måndag: 15.05-20.05
Tisdag:
15.05-20.05
Onsdag: 15.05-20.05
Torsdag: 15.05-20.05
Fredag: 15.05-20.05
Lördag: 9.45-17.05
Söndag:
9.45-17.05
Måndag: LEDIG
Tisdag: LEDIG
blev lite ändringar i schemat.

schema.

sista lediga kvällen på ett tag nu. har ett underbart schema i 2 veckor framöver...

Lördag: 12.00-17.05
Söndag: 12.00-17.05
Måndag:07.45-15.15
Tisdag: 07.45-15.15
Onsdag: 07.45-15.00
Torsdag: 07.45-15.00
Fredag: 07.45-15.00
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG
Måndag: 15.05-20.05
Tisdag:
15.05-20.05
Onsdag: 15.05-20.05
Torsdag: 15.05-20.05
Fredag: 15.05-20.05
Lördag: 9.45-17.05
Söndag:
9.45-17.05
Måndag: LEDIG
Tisdag: LEDIG

men man ska inte klaga, ett jobb har jag, kul är det  och underbara arbetskamrater har jag! Extra klirr i kassan dessutom att jobba helg, även om det inte är så kul att jobba när andra är lediga ^^

-

är det verkligen bara jag i hela världen som har sjukt svårt för vita leggins/strumpbyxor?

jamen javisst

hur mår vi  idag då? bättre än igår men inte okej än. struntade tom i att sätta mig på hästen och rida en sväng idag bara för att jag ska hinna bli frisk. hela min omgivning försöker alltid tvinga mig att inte rida när jag är sjuk, men jag kan säga att det går fan inte ofta. endast när jag är supersjuk eller som nu, måste jobba, så låter jag bli att hoppa upp på hästen. hellre vinterjacka, mössa, halsduk och vantar och skritta en timma liksom än att pålle ska stå.

lyckades beställa ett regntäcke till Lizzy idag också. Hööks reade för 250:- spänn så då var jag jäkligt snabb. inte tillräckligt snabb dock då det endast fanns ett täcke kvar i den storleken (hade tänkt köpa ett till från början...) men ska nog ta och köpa ett annat till Sherry, också Hööks, med fleecefoder i. Sherry är så känslig mot regn och kyla så det blir bra för henne med ett lite fodrat täcke.
och nu kanske du frågar dug varför i hela friden jag beställer grejer till hästen när jag i ett tidigare inlägg skrev att jag inte har pengar till kläder och hästarna dessutom redan har varsitt utmärkt regntäcke? jo som såhär är det; jag har inget torkrum i mitt stall vilket gör att efter en hel dags regnande tar det ca 2 dagar för täckena att torka. om det då regnar dagen efter också så måste dom få på sig blöta täcken, så jag har funderat ett tag på att köpa två täcken till så man har att byta med. Gör nu slag i saken och köper två nya just därför :)

Nu ska jag äta choklad (fy mig) och käka stekta ägg. Det får bli kvällens nöje. Och lite Arkiv X kanske. Vi är inne på 6:e säsongen nu, så nu börjar det snart närma sig slutet :p

tack

nemen tack som fan. är riktigt jäkla förkyld nu. kämpade mig igenom arbetsdagen idag, blir nog hemma imorgon tror jag så jag får 3 dagar ledigt innan 7dagars veckan börjar...

städdag

hade tänkt knåpa ihop ett inlägg igårkväll, men helt plötsligt var klockan 10 och mat skulle ätas, arkiv x avsnitt ses och sen var jag tvungen att gå och lägga mig.
igår roade vi oss med att städa ut garderoben och källarförrådet. helt otroligt vad grejer man hinner samla på sig på bara ett år. städade lite bland mina kläder också, la bort sommarkläderna och tog ner höst/vinter kläderna. dags att inhandla lite nytt också insåg jag. typ jeans och koftor och kanske nån tröja. men det får bli nästa månad för denna månaden kommer att bli tajt som den är redan...har jobbat så lite helg och kväll i augusti så det blir minimilön denna månaden :(

nu tänkte jag och min förkylning gå och lägga oss. ska ta och kolla lite på eleven.se först bara tänkte jag. måste ha nytt torrscampoo insåg jag idag.

prosit

one huge förkylning coming my way. precis i tid för en anstundande 7 dagars arbetsvecka. awesome.

thx

hah trots att jag inte uppdaterar knappt nåt så är folk inne och tittar. tack och bock för det, kanske borde börja skriva lite mer här då?
Har jobbat like crazy hela denna veckan och förra veckan, med hästen på det också så finns det inte mycket tid över till annat än att sova, äta och umgås med sambon. Har haft huvudvärk hela veckan också, vaknar med den, det släpper tills jag kommer till jobbet och sen är den tillbaka igen. Mindre roligt måste jag säga, får hoppas det ger sig nu i helgen och när vår drifttjej Therese kommer tillbaka på måndag till jobbet så det blir ordning och reda med saker och ting...känns om om jag har dragit runt hela mejlen på jobbet nu i 3 veckor. Det tar en del på psyket ska jag säga.
Tror huvudvärken kommer en del av att jag tydligen behöver ha starkare styrka på mina linser också, var på synkoll i onsdags och fick ut starkare linser. Ska börja använda dom i månadsskiftet, så får väl försöka stå ut tills dess...
Med pålle så rullar det på, henne knä håller ihop för 1-2 timmars turer i skritt och trav nu, har börjat öka på arbetsbördan lite nu när jag har märkt under sommaren att hon håller. I början av oktober ska vi börja galoppera lite är tanken om hon fortsätter hålla. Ska försöka få ut lasertjejen snart också för att underhålla.
Fick fö in halm i stallet i veckan, så nu känns det mer som ett stall som faktiskt används :p Väntar på att få hjälp av pappa att haka på den andra stalldörren också så kan man snart stalla in hästarna på natten. Skulle vilja flytta bort gödselhögen också, men tror det är för blött i marken nu för det...kanske får vänta till våren med det iallafall trots att tanken var att den skulle bort i somras. menmen, allt blir inte alltid som man tänkt sig.
Nu ska jag gå och lägga mig och njuta av att vara ledig, imorgon ska vi städa i källarförrådet för Johans mamma måste ställa lite grejer här nu när hon flyttar. Ska ta och byta däck på min cykel också så den går att använda. Ska till pålle imorgon också, och det är väl ungefär det.

icetea

Idag har varit en lika stressig dag som alla andra. Började med att få torka upp efter felan imorse som hade protesterat över en tom matskål genom att inte använda lådan utan hallgolvet - mys.
Tog sen en sväng till pålle, red ut barbacka en timme ungefär, med mestadels skritt och lite trav. Hon har känts helt ok i knäet nu ett bra tag så ska börja dra upp ridningen till 5 ggr/vecka och lägga på mer trav tänkte jag.
Jobbade sen 5 timmar, mindre kul att jobba på helger men vad gör man? Är ledig nästa helg iallafall så :)
Sen jag kom hem vid halv 8 så har jag hunnit diska lite, skruva ihop vår fotölj som blivit omlackad, tittat på film och käkat mat och chips. Och ja, druckit iste har jag gjort också - därav rubriken. Iste är fan bättre än cola ibland ska jag säga. You should try it. Lipton Mango eller Persika ska det vara.
Nu kanske ett par simpsonsavsnitt eller nåt annat kul, och sen sova. Börjar inte förrän 12 imorgon så får sovmorgon!

span

sitter och kikar på möbler.
har hittat ett jättefint överkast som vi nog ska beställa nån gång framöver, är ju egentligen ingen brådska men jag tycker att det är kul att sitta och kika iallafall. hade span på ett annat som fanns på ikea förut,men nu verkar ju alla köpa det så då är det inget kul.
ska försöka jaga rätt på ett soffbord och två bordslampor till sängborden också :)